Samen houden we Zwijndrecht schoon en veilig

De Gemeente Zwijndrecht werkt met een nieuw systeem voor meldingen in de openbare ruimte. Dit systeem heet Fixi. Fixi is te vinden via de website van de gemeente Zwijndrecht, of gelijk via www.fixi.nl en de Fixi app. Via Fixi is het voor de inwoners Zwijndrecht eenvoudiger om een melding te maken voor bijvoorbeeld kapotte lantaarnpalen, overvolle of kapotte prullenbakken,  losliggende stoeptegels, overhangend groen, kapotte verlichting en heel actueel vuurwerkoverlast.

Samen houden we Zwijndrecht schoon en veilig
Via Fixi worden meldingen eenvoudig aan de betreffende locatie gekoppeld, kunnen foto’s makkelijk worden toegevoegd en meldingen worden gevolgd. Het is ook makkelijk om te zien of iemand anders de melding al heeft gemaakt. Zodra de Gemeente Zwijndrecht met je melding aan de slag gaat, kan je via Fixi altijd de status inzien. Ook kan de gemeente je via Fixi bereiken voor vragen.

Fixi app
Inwoners kunnen de Fixi app gratis downloaden om op de mobiele telefoon te gebruiken. De app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore. Direct een melding maken via de app of website werkt het makkelijkste en snelste. Een telefonische melding via 14 078 blijft ook mogelijk.

Beoordeling Samen houden we Zwijndrecht schoon en veilig.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.