Folder

Aanbiedingen Budget Food Zwijndrecht!

Zwijndrecht en omstreken: Ook goedkoop boodschappen doen én geld besparen op je wekelijkse boodschappen. Bekijk dan eerst de Nieuwe week folder van Budget Food. Op Winkelplein Kort Ambacht in Zwijndrecht. De goedkoopste winkel van Zwijndrecht en omstreken. Tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten!

Assortiment Budget Food Zwijndrecht
In het assortiment van Budget Food Zwijndrecht vindt je producten van bekende A-merken maar dan voor een prijs die gemiddeld tussen de veertig en zeventig procent lager is dan bij een reguliere winkel / supermarkt.

Brood Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden
Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag)

Vers, gezond en lekker voor een budget prijs.
Aardappelen, groente, Fruit en Aardbeien & Meloenen. Dagelijks vers geleverd rechtstreeks vanaf de veiling.  (Afhankelijk van het aanbod en de dag prijs op de veiling.) Ga gerust eens kijken .  In de nieuwe vershoek bij Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht.

Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…
Ook vindt u in de winkel van Budget Food in Zwijndrecht een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Folder
Deze folder is geldig van 11 t/m 17 oktober 2019. Let op: voor alle aanbiedingen geldt max. 4 per klant.

Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 in Zwijndrecht is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op zondag gesloten.

Budget Food is een winkelketen met eigen vestigingen in heel Nederland, verkoopt bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten! Kijk voor meer informatie op www.budget-food.nl

Je vindt de Budget Food winkels over het algemeen in de directe nabijheid van een klantentrekkende servicesupermarkt. Klanten kunnen dan eerst naar de dumpsupermarkt voor de scherpe aanbiedingspartijen en dan hun reguliere boodschappen doen bij een servicesupermarkt. Het merendeel van de vestigingen van Budget Food verkoopt daarnaast brood van lokale bakkers. Dat is brood zogenoemd ‘brood van gisteren’, brood van een dag oud dat de bakkers zelf niet meer verkopen.

U vindt Budget Food winkels o.a. in de volgende plaatsen: Zwijndrecht, Julianadorp, Almere, Wolvega, Winschoten, Heino, Joure, Leeuwarden en Musselkanaal.

Trefwoorden: Budget Food, Goedkoopste Supermarkt, Goedkoop boodschappen doen, Goedkoopste Levensmiddelen, Zwijndrecht, Supermarkt, Discounter, Levensmiddelen, Non Food, Food, Weekend knallers, Budget Knallers, Folder, Aanbiedingen, Geld Besparen, Goedkoop, koopjes, A-merken, Zwijndrecht en omstreken, Drechtsteden,

Beoordeling Aanbiedingen Budget Food Zwijndrecht!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.