Budget Food Sinterklaas Kleurplaat

Budget Food Sinterklaas Kleurwedstrijd

Morgen Zaterdag 17 november 2018 komt Sinterklaas weer aan in Nederland en dat moet gevierd worden! En daarom organiseert Budget Food op de Kort Ambachtlaan 123 in Zwijndrecht  een Sinterklaas Kleurwedstrijd. Speciaal voor de kids. Met hele leuke Sinterklaas Prijsjes.

P.S. Sinterklaas komt ook dit jaar weer op bezoek bij Budget Food Zwijndrecht. En wel op Zondag 2 December tussen plm.12:30 uur en 13:30 uur speciaal voor de bekendmaking van de winnaars van onze Sinterklaas Kleurwedstrijd. Tevens foto sessie met de sint en pieten.

Dus Laat ook jouw kinderen meedoen. Print de kleurplaat uit. En maak er een prachtige tekening van! En laat ze de tekening voor uiterlijk 1 December inleveren aan de kassa bij Budget Food op de Kort Ambachtlaan 123 in Zwijndrecht. En wie weet maken ze ook kans op één van de vele Sinterklaas prijzen.

Laat ze de tekening voor uiterlijk 1 December inleveren aan de kassa Bij Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123 in Zwijndrecht. Of bij één van de andere Budget Food winkels o.a. in: Julianadorp, Almere, Wolvega, Winschoten, Heino, Joure en LeeuwardenKijk voor meer informatie op www.budget-food.nl

Budget Food Sinterklaas Kleurplaat
Budget Food Sinterklaas Kleurplaat

 

Beoordeling Budget Food Sinterklaas Kleurwedstrijd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.