Circles Trouwringen

Circles Trouwringen

Circles Trouwringen dé trouwringen specialist op het veerplein in Zwijndrecht

Circles Trouwringen
Circles Trouwringen

Al jaren dé trouwringen specialistCircles Trouwringen. De modellen zijn gedurfder, de materialen en de ideeën fris en nieuw. Circles maakt ringen voor iedereen, voor mensen die echt iets bijzonders van hun trouwringen willen maken en zich willen onderscheiden.

Eigenaren zijn Herma en Wilfried de Nobel. Trouwringen aanschaffen is één van de bijzondere momenten, ervaar in een intieme omgeving dat dit moment een beleving is. Wij nemen alle tijd voor jullie!

Voor elk paar een passende ring

Elk paar is uniek! Dat is het motto van Circles. Daarom hebben wij een gevarieerde collectie trouwringen in huis, in het wit-, geel-, rood-, of roségoud. Of kies voor het prachtige en harde edelmetaal platina uitstekend om bijvoorbeeld een vingerafdruk in te laseren. Vind je het toch niet in de collectie? Ontwerp dan jullie droomringen in het mooie Acredo systeem met de collecties Luci di Luna, Safari, Couture of Acredo. Alle modellen zijn bij Circles op voorraad en leverbaar in elke prijsklasse!

Bijzondere ringen verdienen een bijzondere winkel!
Circles Trouwringen zit in een mooi karakteristiek pand op het Veerplein met dito uitstraling. Van binnen ademt het mede door de inrichting een warme sfeer uit. Een bezoek meer dan waard! Eigenaren Herma en Wilfried de Nobel van Circles Trouwringen nemen alle tijd voor jullie. En de koffie staat altijd klaar.. Zo kun je gelijk de mooiste Trouwringen , mineralen, parels en sieraden bekijken

Circles Trouwringen
Veerplein 14
3331 LE Zwijndrecht
Tel: 078 6200 966
www.circles-trouwringen.nl
www.facebook.com/circles.trouwringen

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: .10.00 -17.30
Woensdag: 10.00 – 17.30
Donderdag:10.00 -21.00
Vrijdag: 10.00 – 17.30.
Zaterdag: 10.00 -17.30
Zondag: gesloten

 

 

 

Beoordeling Circles Trouwringen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.