Winkelen in Zwijndrecht

Winkels Zwijndrecht

Steun onze lokale ondernemers in Zwijndrecht en winkel online bij onze eigen lokale winkeliers. In dit winkel menu worden winkels in Zwijndrecht en omstreken vermeld met een eigen eigen website. Zwijndrecht heeft heel veel te bieden op het gebied van winkels. Wij hebben de leukste winkels in Zwijndrecht al gevonden u vindt ze in ons overzicht

Ondernemers in Zwijndrecht: Staat uw winkel of onderneming er niet bij meld hem dan vandaag nog gratis aan in ons overzicht. Winkels in ZwijndrechtOndernemers: Breng ook uw winkel, restaurant of onderneming onder de aandacht van onze bezoekers.

Stel ook uw winkel, restaurant of onderneming voor aan onze bezoekers. Middels een informatieve advertorial op www.Zwijndrecht.info en op één van onze facebook Pagina’s in ons netwerk 

In het kort is een advertorial een advertentie met een informatieve inhoud. Oftewel een advertentie met een redactionele inhoud waarin ruimte is voor meer uitleg. Hierdoor wordt het voor adverteerders makkelijker om bijvoorbeeld uw winkel, restaurant of onderneming onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van onze website en Facebook pagina’s.. Uit onderzoek blijkt dat een advertorial 80% meer effect heeft dan een reguliere advertentie.

Inhoud Redactioneel artikel of advertorial
– Het artikel heeft een duidelijk informatief karakter en bevat geen reclame slogans
– Het artikel bestaat uit minimaal 500 woorden
– Het artikel mag maximaal 2 uitgaande links bevatten
– Bevat 1 tot max 3 representatieve foto’s

Een advertorial heeft nieuwswaarde. Nieuws heeft een aantrekkingskracht, daarom is het belangrijk dat de advertorial nieuwswaarde bevat.

De prijs van een advertorial binnen ons netwerk bedraagt €25,- exclusief btw incl. doorplaatsing op een van de deelnemende facebook pagina’s binnen ons netwerk in Zwijndrecht en omstreken Bij afname van meerdere passen wij een extra korting toe.

U wilt een Advertorial plaatsen binnen ons netwerk of meer info over de mogelijkheden neem dan contact met mij op via Nieuws@zwijndrecht.info

Het artikel blijft een aantal dagen op de homepage zal blijven staan. Het artikel zal hierna langzaam van de homepage verdwijnen, maar nooit echt verwijderd worden. Hierdoor blijft uw website profiteren van de doorgestuurde bezoekers. Daarnaast zorgt de link vanaf bijv. Zwijndrecht.info naar uw website voor een blijvende positieve invloed op de positie van uw website in de zoekmachines.

Doe zaken in de buurt, Winkel in de buurt, Eet in de buurt, Geniet van je buurt, Verander de wereld, begin bij jezelf. En steun onze lokale ondernemers in Zwijndrecht.

.

Beoordeling Winkels Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.