Openingstijden Budget Food Zwijndrecht in december 2019

In verband met de feestdagen hanteert Budget Food op de Kort Ambachtlaan 123-133 in Zwijndrecht aangepaste openingstijden in de maand december. Zo zijn ze o.a. de komende 3 zondagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Budget Food Zwijndrecht Op Winkelplein Kort Ambacht in Zwijndrecht. De goedkoopste winkel van Zwijndrecht en omstreken. Tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten! In het assortiment van Budget Food Zwijndrecht vindt je producten van bekende A-merken maar dan voor een prijs die gemiddeld tussen de veertig en zeventig procent lager is dan bij een reguliere winkel / supermarkt.

Openingstijden Budget food Zwijndrecht December

In het assortiment van Budget Food vindt je producten van bekende A-merken maar dan voor een prijs die gemiddeld tussen de veertig en zeventig procent lager is dan bij een reguliere winkel / supermarkt.

Brood Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden
Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag)

Vers, gezond en lekker voor een budget prijs.
Aardappelen, groente, Fruit . Dagelijks vers geleverd rechtstreeks vanaf de veiling.  (Afhankelijk van het aanbod en de dag prijs op de veiling.) Ga gerust eens kijken .  In de vershoek bij Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht.

Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…
Ook vindt u in de winkel van Budget Food in Zwijndrecht een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Nieuw de Budget Food APP
Nu kun je nog meer besparen bij Budget Food met de nieuwe Budget Food APP! 📲 De Budget Food APP is vanaf  nu beschikbaar voor Android en iOS (iPhone).

Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 in Zwijndrecht is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op zondag gesloten.

Budget Food Zwijndrecht
Budget Food Zwijndrecht. Kort Ambachtlaan 123 in Zwijndrecht

Beoordeling Openingstijden Budget Food Zwijndrecht in december 2019.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.