Zwijndrecht.info

Tennisvereniging Ter Steeghe slaat nieuwe weg in.

Sinds dit seizoen is Tennisvereniging Ter Steeghe in Zwijndrecht gaan samenwerken met Tennisschool “Maximus Tennis”. Trainer Ronald Brederije geeft sinds mei van dit jaar de jeugd tennisles t/m 12 jaar, volgens het Tenniskids programma van de KNLTB. Het Tenniskids programma is onderverdeeld in de kleuren Blauw (4-6 jr) Rood mini-veld, (6-8 jr) Oranje driekwart veld, (8-10) en Groen heel veld (10-12 jr).

Iedere kleur heeft zijn eigen type bal die het voor de kinderen makkelijk maakt om tennis te spelen. Ronald is druk op de club bezig om iedereen enthousiast te maken en het jeugdtennis bij Ter Steeghe een enorme boost te geven. Er is een prima samenwerking tussen trainers/tennisschool en bestuur, de neuzen staan allemaal dezelfde kant op en de vereniging wil flink investeren in de jeugd. Het eerste project voor de jeugd is af, het betreft een heuse Tenniskids Corner in de hal van het tenniscomplex van Ter Steeghe.

Ik wil dat de jeugd meer uitstraling krijgt, geen ondergeschoven kindje maar juiste het tegenovergestelde, de jeugd moet hoog in het vaandel komen te staan (aldus Ronald). De club moet uitgaan stralen dat de jeugd belangrijk is en dat ze een eigen plek hebben zodat ze graag naar het mooie park komen of dit nu is om te tennissen of om te komen kijken om bijvoorbeeld hun ouders of anderen te zien tennissen.

Er is een plan van aanpak gemaakt waarbij we steeds een stapje verder gaan om zowel nieuwe jeugd aan te trekken als huidige jeugd meer te binden aan de club. Op zondag 5 juli van 10:00-12:00 uur zal er een gratis kennismaking georganiseerd worden voor jeugd van 5 t/m 14 jaar. Val je buiten deze leeftijd? Neem dan contact op met de vereniging want we willen graag nieuwe leden bij onze vereniging, een proefles is dus altijd mogelijk.

Om 11 uur is er zondag een pauze moment waarin we de Kids Corner gaan onthullen, een hoek waar de kleine jeugd kan zitten en spelen en waar alle informatie mbt de vereniging, tennisles, activiteiten, het Tenniskids programma etc te vinden zal zijn. Het park moet steeds kindvriendelijker worden, er wordt ook al gedacht aan bijvoorbeeld een trampoline voor de kinderen (er zijn plannen zat)

Wie doet er aanstaande zondag 5 juli mee?

Je dient 9:45 uur aanwezig te zijn (heb je geen racket ?…… geef dit bij ons aan en wij regelen er een voor je) Ivm de Corona Crisis willen we echt dat je je opgeeft om deze ochtend qua planning in goede banen te laten lopen. De jongens en meisjes die na deze kennismaking enthousiast worden om meer te gaan tennissen kunnen voor slechts € 25,= nog eens 5 extra proeflessen krijgen. Ook toeschouwers mogen gelukkig vanaf 1 juli het tennispark weer betreden, mits de 1 1/2 meter regel in acht wordt genomen.

Wil je meedoen, stuur een mailtje naar: r.brederije@gmail.com

Beoordeling Tennisvereniging Ter Steeghe slaat nieuwe weg in..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.