Z.V.V. Pelikaan Zwijndrecht

Selectienieuws Z.V.V. Pelikaan Zwijndrecht

Z.V.V. Pelikaan Zwijndrecht: Op donderdag 20 mei heeft Driss el Akchaoui voor de laatste keer de training van Pelikaan 1 geleid. Vanaf dinsdag 25 mei is het Björn Vlasblom, de nieuwe hoofdtrainer, die gaat aftrappen met een aantal weken training tot en met midden juni.

Dit gaat hij doen met zowel nieuwe spelers als met huidige Pelikaan 1 spelers. Ook zijn hier een aantal spelers uit Pelikaan 2 en Jo-19 bij, die de kans krijgen om te laten zien wat zij kunnen.

Mitchell Kroos is daar niet bij. Hij heeft besloten dichterbij huis te gaan voetballen bij zaterdag 4e klasser FC Blijdorp. Na de eerder al genoemde aanwinsten, zijn er ook nog de volgende nieuwkomers te verwelkomen. Jordy Leyten (ASWH Jo-19) en Carsten Bakker (ASWH o23) komen terug naar het Pelidome na op jongere leeftijd hun geluk elders te hebben beproefd.

Juthlen Castillo (zie foto) heeft ook ervaring opgedaan bij andere clubs. Tot z’n 17e bij Pelikaan, daarna omzwervingen bij Spartaan20, IFC zondag, Groote Lindt en Portugaal. De 22 jarige vleugelflitser gaat nu bij Pelikaan laten zien wat hij in huis heeft.

 

Beoordeling Selectienieuws Z.V.V. Pelikaan Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.