ZZ & PC De Devel

Dames ZZ & PC De Devel komen te kort bij Westland

Zwijndrecht – Zaterdag 1 april speelden de dames van ZZ & PC De Devel in De Lier tegen Westland. Met 7 speelster en dus zonder wissels moest de wedstrijd gespeeld worden.

De wedstrijd ging gelijk op. Beide teams speelden verdedigend goed, waardoor het lang duurde tot er gescoord werd. Westland opende de score halverwege de 1e periode. Maar aan het eind van de periode wisten Brenda van Doesburg en Ingrid Tak de score op 1-2 te brengen.

In de tweede periode wist Westland weer op gelijke hoogte te komen. Na een uitsluiting van Jaëlla Schot, speelde De Devel een man minder, maar deze werd door Westland niet benut. Uiteindelijk scoorde Westland toch nog de 3-2.

Al vroeg in de 3e periode scoorde Westland weer en kwamen ze op 4-2. De dames van de Devel moesten nu echt terug komen om in de wedstrijd te blijven. Zowel Michelle Hamar de la Brethonière als Ingrid Tak wisten na een goede inzwem actie het doel te vinden en de stand op 4-4 te brengen. In de laatste seconden voor het eind van de periode scoorde Westland met een mooi afstandschot.

Aan het begin van de 4e periode wist Westland het gat te vergroten naar 6-4. Maar de Devel was niet van plan de wesstrijd uit handen te geven en vocht door. Dit leverde in totaal 5x een uitsluiting op, maar de dames van Westland wisten geen één keer hun man meer af te maken. Een man meer voor de Devel werd wel afgemaakt door Brenda en zij scoorde daarmee de 6-5.

Helaas kwamen de dames net te kort om punten mee te kunnen nemen naar huis. Komende zaterdag spelen ze hun laatste wedstrijd tegen nummer 1 Poseidon. Misschien kunnen ze dan nog voor een stunt zorgen.

Beoordeling Dames ZZ & PC De Devel komen te kort bij Westland.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.