ZZ & PC De Devel heren 1 wint weer!

ZZ&PC De Devel Heren 1 tegen Aquadraat Heren 1

De heren van de ZZ&PC De Devel wisten in de laatste twee wedstrijden 6 punten te pakken. Om zaterdag weer 3 punten te pakken moest er worden gewonnen van de hekkensluiter van de competitie, Aquadraat Heren 1.

ZZ & PC De Devel heren 1 wint weer!
ZZ & PC De Devel heren 1 wint weer!

De ploeg van De Devel miste in de wedstrijd de vaste keeper en ook de keeper van het Heren 2 was niet beschikbaar om het goal te verdedegen. Gelukkig werden er nog 2 andere keepers uit andere teams van De Devel opgtrommeld om te keepen. Ook was Erik van de Pauw afwezig door een schorsing.

De eerste periode ging van start en het was meteen duidelijk dat dit geen makkelijke wedstrijd ging worden. De tegenstander was een stuk feller en lieten het beste van zich zien. In de stand was dit aan het eind van de 1e periode nog niet te zien want de ploegen gingen daarin gelijk op 3-3.
In de 2e periode liepen De Heren van De Devel achter de feiten aan en wist de tegenstander snel uit te lopen tot een stand van 3-5. De Devel kon weer aanhaken met een doelpunt van Bart Klaasen. Maar al snel kreeg Aquadraat 2 manmeersituaties die ze goed af wisten te maken. Eindstand van periode 2 5-7.

Om de wedstrijd nog in het voordeel van De Devel te laten eindigen moest er nu wat gebeuren met het team. Er moest twee periode lang geknokt worden voor elkaar om deze wedstrijd te winnen. De 3e periode viel behoorlijk tegen met maar 1 doelpunt voor de devel. De 4e periode zal gestart worden met een stand van 6-7.

Coach Jeffrey van Geloof vertelde zijn team dat er nog niks verloren was met 1 doelpunt achterstand. Het was er nu op of onder voor de ploeg uit Zwijndrecht. De periode begon goed door het benutten van een strafworp door Alexander Doesburg die de stand gelijk trok naar 7-7. De bezoekers toonde echter dat ze niet van plan waren om deze wedstrijd te verliezen en scoorde snel na elkaar 3 doelpunten en liepen uit naar 7-10. De Devel wist nog 2 keer te scoren maar de Heren van Aquadraad toonde nog maar een keer dat ze de beter in het water waren door de eindstand van de wedstrijd op een 9-13 stand te zetten.

Doelputenmakers:
David Smilde: 3x
Alexander Doesburg: 2x
Terrence te Duits: 2x
Bart Klaasen: 2x

Beoordeling ZZ&PC De Devel Heren 1 tegen Aquadraat Heren 1.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.