ZZ & PC De Devel

ZZ & PC De Devel ook nog op vrijdagavond ongeslagen!

Met de herfstvakantie bijna voorbij, moesten de heren van ZZ & PC De Devel op vrijdagavond aantreden tegen ZV Sassenheim. Met de kennis van jaren geleden dat Sassenheim een diverse ploeg is, konden de heren, zonder Alexander van Doesburg (vakantie) en Brian van de Jagt (geblesseerd, als coach wel present) zich opmaken voor een boeiende wedstrijd. Jeugdspeler Joey Westerink mocht zich opmaken om zijn eerste minuten te maken het 1e team van ZZ & PC De Devel.

De ploeg begon in volle overtuiging aan de wedstrijd, via Erik van der Pauw kwam de ploeg al op een 1-0 voorsprong. Beide ploegen zochten het doel maar weten de alleen de keepers telkens te vinden. Via opnieuw Erik van der Pauw en Jos van Gelderen komt de ploeg op 3-0, Sassenheim weet nog net het doel te vinden voor het eindsignaal van de 1e periode: 3-1.

De 2e periode wordt er 1 om door te gaan op het eigen spel wat trainer Jeffrey van Geloof en coach Brian van de Jagt blijven aangeven. Terrence te Duits geeft daar gehoor aan en schiet met 2 doelpunten de ploeg door. Sassenheim doet ook met 2 doelpunten iets terug. Ruststad is 5:3

In de 3e periode schieten de heren uit de startblokken en komen door 2 maal Erik van der Pauw op een 7-3 voorsprong. Door slordig balverlies kan Sassenheim die periode zelfs terug komen op 7-5. Dit bleef beperkt daar waar Ruben Nicolaas de gaten regelmatig dicht zwom en keeper Menno van Dijkman niet te passeren viel.

Laatste periode het spel uitspelen en de overwinning veilig stellen. Verandering in de aanvalstactiek bracht kansen die niet tot afronden kwamen en de missende scherpte leidde helaas tot slordig balverlies.
Beide ploegen wisten het doel nog eenmaal te vinden. Zo stelde Jeffrey van Geloof de overwinning definitief vast: 8-6

Zaterdag 3 november spelen de heren uit bij Z&PC Rotterdam 1, in het nieuwe Zwemcentrum Rotterdam. Begintijd: 19:00uur.

Periode standen:
3-1, 5-3, 7-5, 8-6.

Doelpuntenmakers:
Erik van der Pauw 4x
Terrence te Duits 2x
Jos van Gelderen 1x
Jeffrey van Geloof 1xBeoordeling ZZ & PC De Devel ook nog op vrijdagavond ongeslagen!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.