ZZ & PC De Devel heren 1

ZZ & PC De Devel Heren 1 zet goeie lijn door met overwinning

Zaterdag 25 november stond er voor het team van coach Jeffrey van Geloof de thuis wedstrijd tegen Delft op het programma. Na een schorsing van de topscoorder, mocht hij weer aantreden, echter zonder afwezige Ricky Dijkgraaf.

De ploeg was gemotiveerd om een wedstrijd vol energie neer te zetten, de eerste periode bepaalde de ploeg wat er gebeurde en kwam via Erik van der Pauw, Jos van Gelderen en Terrence te Duits op een 3-0 voorsprong, vlak voor het einde van de 1e periode wist Delft het doel te vinden.

De 2e periode werd het totale tegenover gestelde van de voorgaande. Devel kwam niet tot score en zag Delft van een 3-1 stand tot een brutale 4-3 voorsprong komen.

Coach Jeffrey van Geloof confronteerde de ploeg met de eigen gemaakte fouten waardoor Delft kon terug komen, geen fouten maken en eigen spel beheersen

Delft begon met een strafworp kans die keeper Menno van Dijkman sterk wist tegen te houden, daarna waren er kansen op kansen en wisten Daan de Vrede en Jeffrey van Geloof deze goed te verzilveren. Stand 5-4.

Verder doorzetten en de punten definitief binnen halen was de opdracht. Doormiddel van het sterke midvoor-werk van Terrence te Duits en een ongekend afstandsschot van Dennis Hanibals, kwam de ploeg steeds verder op voorsprong. Met een vooraf keurig opgemeten boogbal zette Daan de Vrede de eind uitslag op het scorebord 10-6.

Periode standen:
3-1, 3-4, 6-4, 10-6

Doelpuntenmakers:
Terrence de Duits 2x
Daan de Vrede 2x
Jeffrey van Geloof 2x
Jos van Gelderen 1x
Erik van der Pauw 1x
Dennis Hanibals 1x
Alexander van Doesburg 1x

Beoordeling ZZ & PC De Devel Heren 1 zet goeie lijn door met overwinning.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.