ZZ & PC De Devel heren 1 wint weer!

ZZ & PC De Devel heren 1 wint weer!

Afgelopen zaterdag avond stond voor de heren van Devel 1 de uitwedstrijd tegen De Reigers heren 2 op het programma in Den Haag. Na de eerste drie punten van het seizoen vorige week te hebben gepakt ging De Devel weer vol voor de winst in een wat bleek, fel duel.

ZZ & PC De Devel heren 1 wint weer!
ZZ & PC De Devel heren 1 wint weer!

In de eerste periode gingen beide teams fanatiek van start en was het de thuisploeg die op voorsprong kwam door een uitgespeelde man-meer. Echter deed de Devel daarna precies hetzelfde en trok de stand weer gelijk. Daarna bouwde de Devel de voorsprong uit naar 2-3 en dit was tevens het einde van de eerste periode.

De tweede periode begon met een doelpunt voor de thuisploeg waardoor de stand weer 3-3 werd. Hierna pakte de Devel toch weer de voorsprong door twee man-meer situaties goed uit te spelen. Aan het einde van deze periode was het 3-5.

De derde periode begon rumoerig met twee uitsluitingen voor zowel de Reigers als de Devel. Daarna deed er zich een situatie voor waarbij een speler van het thuisteam en van De Devel er uit werden gestuurd. Echter was het voor de Devel-speler een uitsluiting met vervanging (UMV) waarna hij niet verder mocht spelen. Een rare situatie die niet op zijn plaats was in dit duel wat wel fel was maar absoluut niet gemeen. Er werd deze periode niet meer gescoord.

De laatste periode was voor de mannen van De Devel want zij bouwden de voorsprong verder uit naar 3-7. Ook deze periode waren er weer veel uitsluitingen. In de laatste minuut kregen de Reigers nog een strafworp mee waarna de eindstand werd bepaald op 4-7. Een zwaarbevochten maar wel verdiende overwinning voor ZZ & PC de Devel heren 1.

Doelpuntenmakers: Dennis Hanibals, Erik van der Pauw 2x, David Smilde, Dingeman de Vrede 2x en Alexander van Doesburg

Beoordeling ZZ & PC De Devel heren 1 wint weer!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.