ZZ & PC De Devel

ZZ & PC De Devel heren 1 sluit seizoen af met 5e plaats

Gisteravond stond alweer de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma tegen het geroutineerde ZVVS (Vlaardingen, de ploeg waar de Devel een paar weken geleden zijn Waterloo vond op weg naar de beker. In een wedstrijd waarin eigenlijk niets meer op het spel stond waren mannen uit Vlaardingen wederom iets sterker met een 7-5 eindstand tot gevolg.

Met name in de eerste 2 periode waren de sterke midvoor en de schutter een klasse teveel voor de Devel en liepen de vlaardingers uit naar een 6-1 voorsprong door 4 doelpunten van de heren. Alleen Erik van de Pauw wist het net te vinden voor de Devel. Gelukkig wisten Daan de Vrede en Ricky Dijkgraaf met 2 goede schoten de Devel weer een beetje in de wedstrijd te brengen alleen door wederom een goal van de schutter van Vlaardingen werd er halverwege met 7-3 gerust. In de rustige derde periode wist Erik met 2 goals de aansluiting te vinden waardoor de laatste periode met een 7-5 achterstand begonnen werd. In deze periode vielen aan beide kanten geen goals meer waardoor de stand bij 7-5 voor de vlaardingers bleef.

Met dit resultaat zijn de mannen uit Zwijndrecht 5e geworden in de competitie, hetgeen in lijn is met de doelstelling die twee jaar geleden is neergezet voor dit jaar. Het seizoen heeft mooie wedstrijden laten zien met 2 overwinningen tegen de kampioen (beker en competitie) en een overwinning tegen de nummer 2, maar heeft ook mindere wedstrijden laten zien met verliespunten tegen alle onderste ploegen. Willen de mannen volgend jaar een gooi naar het kampioenschap doen, hetgeen ook in datzelfde plan bedacht was, zal de sleutel in het constante zitten.

Beoordeling ZZ & PC De Devel heren 1 sluit seizoen af met 5e plaats.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.