ZZ & PC De Devel

ZZ & PC De Devel H1 maakt het de koploper moeilijk!

De heren van ZZ & PC de Devel mochten zaterdagavond 24 november voor het thuispubliek in actie komen tegen d’ELFT H1. Gezien de heren de afgelopen drie wedstrijden verloren hebben waren ze nu gebrand om weer punten binnen te slepen, dit tegen de koploper weliswaar. Ditmaal hadden de heren geluk met versterking van Joost Cornelisse en Wouter Berger.

De eerste periode wordt gelijk goed geopend door Erik van der Pauw waardoor de stand op 1-0 staat. Hierna scoort Erik nogmaals en Joost Cornelisse sluit de eerste periode af met nog twee doelpunten. De tegenstander weet ook nog twee doelpunten te maken waardoor de eindstand van de eerste periode op 4-2 komt te staan.

Tijdens de tweede periode weten de heren van d’ELFT veel manmeers situaties te creëren door actief spel. Hierdoor weten ze in deze periode vier doelpunten te maken. In combinatie met hoge pressing lukt het de Devel niet om veel te scoren totdat invaller Joost weer twee fraaie ballen weet te scoren. Periode eindstand: 6-6.

Door het zeer actieve spel in de eerste en tweede periode zie je dat het in de derde en vierde periode het er een stuk rustiger aan toe gaat. Mede dankzij het goede werk van keeper Menno worden er weinig doelpunten gemaakt tegen de Devel. Erik en Terrence scoren nog doelpunten. Het was een spannende pot, maar de tegenstanders bleken toch uiteindelijk sterker te zijn waardoor ze op voorsprong weten te komen. Eindstand derde periode: 8-10. In de vierde periode kan de Devel hier helaas geen verandering meer in brengen. Eindstand van de wedstrijd; 10-12.

d’ELFT H1 blijkt een terechte koploper, maar onze heren wisten het ze wel moeilijk te maken. Volgende week spelen de heren van de Devel weer thuis tegen WZC om 20:45 uur. Hopelijk weten de heren deze wedstrijd te winnen zodat er een extra feestje gebouwd kan worden tijdens de geplande Disco Fever Party in het clubhuis!

Periode standen
4-2, 6-6, 8-10, 10-12.

Doelpuntenmakers
Joost Cornelisse 4
Erik van der Pauw 4
Dennis Hanibals 1
Terrence te Duits 1

Beoordeling ZZ & PC De Devel H1 maakt het de koploper moeilijk!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.