ZZ & PC De Devel

ZZ & PC De Devel H1 speler nummer 12; Jos gaat los!

De heren van ZZ & PC de Devel mochten zaterdagavond 7 oktober voor het thuispubliek in actie komen. Gezien het onnodige gelijkspel van afgelopen week was De Devel klaar om drie punten binnen te slepen tegen Westland H1. Met de afwezigheid van Erik van der Pauw was het de vraag wie er nu de meeste doelpunten zou maken.

Een boogbal van de tegenpartij zette de stand op 0-1 waardoor De Devel gelijk wakker werd geschud. Jos van Gelderen weet door middel van een vijf meter de stand op 1-1 te zetten. Een boogbal van Jeffrey van Geloof zet De Devel op een voorsprong van 2-1. Nog een vijf meter bal, genomen door Jos van Gelderen, weet het net te vinden, stand 3-2. Alexander van Doesburg sluit de periode af met een stand van 4-3 om de 2de periode in te gaan.

Jeffrey van Geloof weet wederom het net te vinden en met een doelpunt vanuit een man meer situatie weet Daan de Vrede de voorsprong op 6-3 te zetten. Jeffrey van Geloof breidt de voorsprong uit naar 7-3 met een strakke bal in de kruising.

Periode 3: Jos gaat los. Iedereen vraagt zich af wat die jongen heeft gegeten, want hij is niet te stoppen! Met twee counters binnen 30 seconden staat de stand opeens op 9-5. Hij heeft nog geen één minuut op de kant gezeten en toch blijft hij maar gaan.

De 4de en tevens laatste periode begint met een heerlijke taterbal van Jos van Gelderen. Terrence te Duits knalt de 11-6 erin. Helaas verzwakken de heren van De Devel en laten de tegenstanders terugkomen tot 11-9. Hier moet nog aan gewerkt worden, want dit maakt het spel onnodig spannend.
Volgende week speelt ZZ & PC De Devel H1 uit tegen SCOMZeehondDuck H1 in Rozenburg om 21:10 uur. Op naar de volgende wedstrijd waarbij we allemaal vooraf datgeen gaat eten wat Jos dit keer had gegeten!

Periode standen
4-3, 7-4, 9-6, 11-9

Doelpuntenmakers
Jos van Gelderen 5
Jeffrey van Geloof 3
Alexander Doesburg 1
Terrence te Duits 1
Daan de Vrede 1Beoordeling ZZ & PC De Devel H1 speler nummer 12; Jos gaat los!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.