Z.V.V. Pelikaan traint weer met jongste jeugd

0
(0)

Op maandag 4 mei 2020 was het dan eindelijk zo ver. De trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar werden bij Z.V.V. Pelikaan hervat. Het was duidelijk dat de kinderen stonden te trappelen om weer te beginnen – de blije gezichtjes waren hier de beste getuigen van. Er kan nog niet met zekerheid gezegd worden wie er blijer waren, de jeugd, hun ouders of de trainers.

Door het jeugdbestuur en veel vrijwilligers is achter de schermen hard gewerkt om de richtlijnen van NOC/NSF en de KNVB op te volgen. Een goede en zorgvuldige voorbereiding stond centraal! Dit betekent met name dat de logistiek geregeld is en er hygiëne maatregelen zijn genomen.

Op de eerste trainingsavond is gebleken dat iedereen erg blij was elkaar weer te zien. In de tussentijd is er natuurlijk wel heel veel virtueel contact geweest tussen de leden/vrijwilligers/bestuur. Hier komt het echte familiegevoel van Z.V.V. Pelikaan mooi tot uitdrukking, maar uiteindelijk gaat het toch om het met elkaar plezier hebben op het veld.

Het ligt in de bedoeling om vanaf maandag 11 mei ook voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar diverse activiteiten op te zetten bij Z.V.V. Pelikaan. Het jeugdbestuur bezint zich nog op de vorm hiervan.

Hoeveel sterren geef jij voor dit bericht?

Klik op de sterren om dit bericht te beoordelen.

Gemiddelde aantal sterren voor dit bericht 0 / 5. sterren tellen: 0

Tot nu toe geen sterren voor dit bericht! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Bedankt voor je beoordeling.

Volg ons ook op social media!

 Budget Food Zwijndrecht
 Uw Klussenier Marco van Kol
 Budget Food Zwijndrecht

Geef een reactie!