Voetbal

VVGZ koploper af na terechte nederlaag tegen Wieldrecht

Voetbal Wedstrijdverslag VVGZ – Wieldrecht zaterdag 1 februari: De Vogels zijn de koppositie alweer kwijt na de meer dan verdiende nederlaag tegen Wieldrecht. De Dordtenaren waren zowel individueel als in duelkracht duidelijk de meerdere van de Vogels en drukten dat uit in bescheiden cijfers. Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat een 1-6 uitslag ook tot de mogelijkheden hadden behoord. Het was aan een aantal goede reddingen van doelman Kloosterman en de matige afwerking van de gasten te danken dat dit niet gebeurde maar het krachtsverschil was opvallend.

De Vogels met Mike Zagwijn als vervanger voor de geblesseerde Bas Kooiman begonnen dramatisch aan de wedstrijd want bij een terugspeelbal zag de doorgaans zo betrouwbare captain Tucci oud- Vogel Aron de Keyzer over het hoofd en die kon de 0-1 binnen tikken. In dit eerste half uur waren de gasten duidelijk de bovenliggende partij en verschenen ze tot vier maal toe alleen voor Kloosterman, maar telkens faalden de gasten in de afwerking. Vooral de behendige de Keyzer en de pijlsnelle v.Agteren waren een regelrechte plaag voor de defensie van de Vogels en het was een wonder dat het 0-1 bleef.

Voetbal
VVGZ – Wieldrecht

In de laatste 10 minuten zowaar een klein overwicht voor de Vogels waarbij Kuipers op de lat kopte en Kammerman ook dichtbij een huldiging was. Net voor rust de ultieme kans kregen om gelijk te maken. Na een handsbal bij een geblokt schot kregen de Vogels een penalty maar dit buitenkansje werd niet verzilverd door Kuipers en ook de rebound van Kammerman werd uit het doel geranseld en zo bleef het 0-1.

Na rust leken de Vogels met Los voor de geblesseerde Zwang de zaken wat energieker aan te pakken maar het verzet was snel gebroken want al na 10 minuten viel de 0-2 toen de verdediging van de Vogels uiteen werd gespeeld en de trekbal vanaf links bij de 2e paal werd binnen getikt. Daarna bleef Wieldrecht dicteren maar bleef het kansen missen of lag Kloosterman in de weg. De Vogels met v.d. Spek voor Swank deden wel wat terug via een inzet van Kuipers en een schot van Tanriseven, die de lat teisterde.

Sewambar leek uit een vrije trap de aansluitingstreffer te scoren maar de fraaie trap in de kruising werd afgekeurd omdat de vrije trap indirect was.
Zo bleef het 0-2 en is EBOH de nieuwe leider in 2F. A.s. zaterdag wacht de uitwedstrijd bij Altena dat verrassend verloor bij Drechtstreek.

Beoordeling VVGZ koploper af na terechte nederlaag tegen Wieldrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.