Pelikaan

Verslag Pupillenwedstrijd Pelikaan JO7-1 tegen IFC

Zwijndrecht (Voetbal Nieuws): Wedstrijdverslag Pelikaan JO7-1 IFC zaterdag 1 februari Afgelopen zaterdag stond voor Pelikaan JO7-1 de uitwedstrijd tegen IFC op de planning. Altijd lastig, was vooraf de inschatting, en zouden de ballie patas van Finn, Flynn, Jarvin, Mert, Nout en Sem nog wel lekker zitten na de winterstop? Maar na de uitgebreide voorbespreking van onze eigen Jurgen Klopp, en een sprintje om nog op tijd op het veld te staan, bleek dat iedereen er klaar voor was. En hoe!!!

Pelikaan
Foto JO7-1 zaterdag 1 februari 2020

Al na de eerste helft stond het 11-0 voor Pelikaan, de ene aanval nog mooier dan de andere. Het leek wel op het tikkie takka voetbal van Barça, gecombineerd met de Engelse verdedigingskills van Liverpool!! De ouders vermaakten zich prima langs de lijn. In de rust afgesproken dat – als wij de nul houden – ze iets lekkers krijgen.

Ook de 2de helft verliep zonder problemen. De bal van de tegenstander wilde er heel lang niet in, maar helaas toch wel 2x. De mooiste goal kwam toch van Nout, moet wel even gezegd worden dat hij de bal moest aannemen, maar hij gaf de bal een peer, heel hoog de lucht in… en je raadt het al GOAL!!!!

Pelikaan JO7-1 is klaar voor de tweede seizoenshelft en met een eindstand van 23-2 (of iets in die buurt), werden de topspelers getrakteerd op iets lekkers door de apetrotse trainer. De assistent van Jurgen Klopp

Beoordeling Verslag Pupillenwedstrijd Pelikaan JO7-1 tegen IFC.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.