Twirlteam Accelerando

Twirlteam Accelerando schittert op eigen wedstrijd

Zaterdag 6 oktober organiseerde Twirlteam Accelerando weer haar eerste wedstrijd sinds het uitbreken van de Corona. Een evenement waar het bestuur, leden en organisatie altijd naar uitkijkt. Voor de twirlers is het erg fijn dat zij hun routine kunnen uitvoeren op een vertrouwd terrein, familieleden kunnen makkelijker komen kijken en er is geen reistijd. Een extra feestje dus dat deze wedstrijd weer plaats kon vinden.

Deelnemers uit Katwijk, Roosendaal, Bosschenhoofd, Maarsen, Oude-Tonge en Voorhout reisde af naar Zwijndrecht. Dit resulteerde in een mooi groot deelnemersveld wat verdeeld was in een ochtend-  en middagprogramma. Zelf waren de deelnemers van Twirlteam Accelerando verdeeld over de gehele dag.

Twirlteam Accelerando
Twirlteam Accelerando

De wedstrijd zelf verliep vlotjes en dan is het altijd spannend als de punten bekend worden gemaakt. Omdat twirlen een jurysport is, waren er bij sommige onderdelen grote verschillen met de uitslagen van de week ervoor. Toch werden er hele mooie resultaten behaald.  Er werd een promotie behaald op het onderdeel Solo I baton door Esmee de Borst, zij promoveerde naar de klasse Jeugd Intermediate. Het seizoen is nog maar net van start gegaan en al elf onderdelen hebben zich weten de plaatsen voor de voorrondes van de Nederlandse kampioenschappen.

Inmiddels hebben er enkele oud leden hun weg weer terug gevonden naar de vereniging en zijn zij volop bezig om de routines te leren en hun rentree in de teams te maken. Dit tot groot genoegen van het docententeam, die blij verrast waren met hun terugkeren. Ook is de vereniging bezig met een aantal nieuwe projecten waar wij op een later tijdstip meer informatie over gaan delen.

Twirlteam Accelerando is nog op zoek naar nieuwe leden. Twirlen is een combinatie van dansen, lenigheid en kracht samen met een baton. Vanaf drie jaar ben je welkom en je mag twee maanden zonder enige verplichting bij ons mee trainen.  Wil je meer informatie over de vereniging, kijk dan op onze website www.accelerandozwijndrecht.nl of loop even binnen op één van onze trainingen. Dit kan bijvoorbeeld op de woensdag van 17:30 – 19:00 uur. Tijdens de schoolvakanties is er geen trainen.

Beoordeling Twirlteam Accelerando schittert op eigen wedstrijd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.