Tessa en Nathalie

Twee WK tickets voor Accelerando

Vorig weekend nam Twirlteam Accelerando deel aan de Nederlandse Kampioenschappen, die werden gehouden in het Topsportcentrum van Almere. Hier werden hele mooie prestaties geleverd door de leden. Maar liefst drie meiden kwamen uit in de hoogste klasse, ook wel genoemd de kampioensklasse. Tessa Veenstra is Nederlands Kampioen geworden bij het onderdeel Super X-strut en hierdoor heeft zij zich weten te plaatsen voor de Wereldkampioenschappen.

Tessa en Nathalie
Tessa en Nathalie

Op het onderdeel I baton eindigde Nathalie kreukniet op een hele mooie 4e plaats en ook zij gaat hierdoor mee naar de Wereldkampioenschappen. Op ditzelfde onderdeel behaalde Tessa Veenstra een 6e plaats en Kelly Franken een 10e plaats. Amber van Ooyen behaalde een hele mooie 3e plaats bij het onderdeel junior intermediate II baton.

Maar liefst twee teams van Accelerando kwamen uit in de Kampioensklasse. Het nivo waar de teams in uitkwamen ligt heel erg hoog en toch wisten de meiden van deze teams zich goed staande te houden. Het dance team A behaalde een 9e plaats en het Twirlteam D een hele mooie 5e plek.

Uitslagen van de andere onderdelen junior intermediate I baton; Amber van Ooijen 8e en Larissa Leensvaar 10e. Senior Intermediate I baton; Bonita de Ruiter 8e. Junior intermediate II baton; Larissa Leensvaar 6e. Duo twirling senior Intermediate; Iris Opmeer en Desirée de Ruiter 5e. Dance junior intermediate Larissa Leensvaar12e, Amber van Ooijen 15e. Duo dance Senior intermediate 5e.

Dinsdag 27 maart vertrekken Tessa, Nathalie, trainsters Cobi en Annemarie naar Noorwegen. De Wereldkampioenschappen Twirlen vinden plaats in Lillehammer, waar ooit de Olympische Spelen werden gehouden. Een groot avontuur waar zij nu al naar uitkijken, maar voor het zover hebben zij nog heel wat bondstrainingen en wedstrijden te gaan.

Trots kunnen de trainsters Desiree de Ruiter, Lenneke Beerentemfel, Cobi de Ruiter en Annemarie van Veldhoven terug kijken op een heel mooi seizoen met vele mooie resultaten. Twirlteam Accelerando is een gezellige, groeiende Twirlvereniging.

Wil jij ook twirlen of eens weten wat twirlen nou precies inhoud? Kijk even op onze website www.accelerandozwijndrecht.nl, wil je meer informatie dan zijn wij ook te bereiken via het email adres accelerando.zwijndrecht@hotmail.com. Of kom gewoon even langs tijdens een training, de tijden zijn te zien op onze website.
.

Beoordeling Twee WK tickets voor Accelerando.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.