sv Conventus

sv Conventus heeft trainer/coach korfbalstaf klaar voor het 2021 – 2022 seizoen

Zwijndrecht (18 april 2021) – sv Conventus is verheugd te melden dat zij de staf voor de korfbaltak rond heeft voor het 2021 – 2022 seizoen.

Peter van Vliet zal nog een jaar aanblijven als trainer van de selectie en coach van het eerste team. Het klikt goed tussen de trainer en de korfbalselectie, wat ook goed terug te zien is in de resultaten. Conventus 1 stond ongeslagen bovenaan in haar poule, totdat de competitie vanwege de COVID-19 pandemie werd stilgelegd. Het is afwachten of zij de competitie af kunnen maken, de groep popelt om weer te mogen korfballen!

Daarnaast heeft de vereniging ook een coach gevonden voor Conventus 2. Dit team zal aankomend seizoen onder leiding staan van Ilona Schreuders. Zij is geen onbekende binnen de vereniging en heeft jarenlang deel uitgemaakt van de selectie. Afgelopen seizoen was zij assistent-coach bij het eerste team.

Beide coaches kijken uiteraard erg uit naar het nieuwe seizoen. Zeker ook aangezien de selectie zal worden uitgebreid door de toevoeging van een talentvolle groep spelers, welke tijdens het huidige seizoen nog in de jeugd spelen.

Voor het derde team is ook een trainer/coach gevonden: Patrick Huisman zal deze ploeg onder zijn hoede nemen. Conventus 3 zal uit veel jonge spelers bestaan, waardoor de vereniging het belangrijk vond om hier een goede trainer/coach op te zetten. Het eerste team van Conventus komt uit in de 3e klasse, terwijl het tweede team uitkomt in de reserve 3e klasse. Het derde speelt in de breedtekorfbal.

Beoordeling sv Conventus heeft trainer/coach korfbalstaf klaar voor het 2021 – 2022 seizoen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.