Spannende weken voor gymnastiekver. O & O Zwijndrecht

De afgelopen twee weken hebben bij Gymnastiekvereniging O&O volledig in het teken gestaan van de Europese Kampioenschappen, die in het Schotse Glasgow werden gehouden.

Grote verrassing voor de vereniging was het behalen van de bronzen medaille van het landenteam turnen dames, met daarin Naomi Visser, lid van O&O.

Felicitaties van Bart Deurloo voor Epke Zonderland voor het behalen van de zilveren medaille op het onderdeel rek.

Daarna was de beurt aan het herenteam, met daarin vanuit O&O Bart Deurloo en Frank Rijken. Aan de teamfinale mogen 8 landen deelnemen. Met een puntentotaal van 239.393 eindigden zij op de 9e plaats en kwamen dus net te kort voor deelname aan de finale.

Bij de individuele toestel wist alleen Epke Zonderland tot de finale door te dringen. Epke scoorde 14.400, goed voor een zilveren medaille. Met die score moest hij alleen Oliver Hegi uit Zwitserland (14.700) voor zich dulden.
Het jjuniorenteam met de O&O turners, Wesley de Haas, Jordi Hagenaar, Luuk Huernink en Lars Vos en Jermain Grünberg lid bij Flik Flak Den Bosch heeft het team 22e plaats behaald in het landenklassement.

Door de Nederlandse junioren werden geen toestelfinales behaald.
De senior sporters kunnen slechts van een korte vakantie genieten. Immers over twee en een halve maand staan de wereldkampioenschappen in Doha – Qatar weer op het programma. De kwalificaties voor de samenstelling van de landenteams beginnen reeds over enkele weken.

Beoordeling Spannende weken voor gymnastiekver. O & O Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.