Slotdag

Slotdag VVGZ op zonovergoten sportpark De Noord

Zwijndrecht – Afgelopen zaterdag besloot VVGZ het seizoen met een werkelijk geweldige Slotdag. Het voetvolleytoernooi is daarbij al jaren de blikvanger maar ook de activiteiten voor de jeugd werden weer drukbezocht.

Slotdag
Slotdag VVGZ op zonovergoten sportpark De Noord

De 21e editie van het voetvolleytoernooi kende maar liefst 35 deelnemende teams en werd wederom gewonnen door De Pechvogels dat in de finale te sterk was voor de veteranen van De laatste keer.

Voor de jeugd was er een Voetbal Fundorp en een Voetbalarena opgebouwd. Alle teams konden zich in een hele reeks voetbalactiviteiten meten. Zo was er een dribbelparcours, een pannakooi, een gaten-schietdoel en een snelheidsmeter (waarmee de snelheid van de schoten gemeten werd). Nieuw dit jaar was het winkelwagenschieten en pole soccer (waarbij vier spelers het in een afgebakende arena tegen elkaar opnamen met ouderwets paaltjesvoetbal). Ook werden er weer wedstrijdjes tegen de ouders gespeeld.

Slotdag
Slotdag VVGZ op zonovergoten sportpark De Noord

Net als vorig seizoen was er ook dit jaar weer de kampioenenparade waarbij alle kampioensteams bij de jeugd in het zonnetje werden gezet.

Tijdens en na afloop van alle voetbalactiviteiten werd er op en om het nieuwe terras volop genoten van de muziek van DJ Karim en een barbecue. Al met al was het weer een zeer geslaagde dag op een zeer zonnig Noordpark.

Beoordeling Slotdag VVGZ op zonovergoten sportpark De Noord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.