gl raymond klootwijk5646402585216216637.

Selectie Groote Lindt krijgt vorm

Ondanks het onderbroken seizoen 2020-2021 blijven de selectiespelers Groote Lindt trouw. Hiermee blijft de kern van de selectie ook volgend seizoen in stand. Opvallend is dat de inmiddels 39-jarige keeper Raymond Klootwijk er nog een seizoen aan vastplakt.

gl koen maes2134059747671943620
Koen Maes

De 17-jarige jeugdspeler Koen Maes wordt definitief doorgeschoven naar de selectie waarvoor Koen reeds zijn competitiedebuut maakte in het eerste elftal. De overige JO19-spelers krijgen in de voorbereiding de mogelijkheid een plaatsje in de selectie te veroveren.

Inmiddels heeft Max Spruit zijn woord gegeven aan trainer Randall Neeskens om na de zomer de overstap te maken van Oranje-Wit naar Groote Lindt. Michael Slingerland, Tom van Oorschot en Max Klop hebben besloten hun voetballoopbaan bij IFC (za) te vervolgen.

Onderstaande spelers aangegeven ook het volgend seizoen actief te zijn in het rood-witte Groote Lindt shirt:

Ali Zahidi, Bas Jansen, Berkay Tunc, Danny Bos, Jasper de Heer, Jeffrey Groen, Marc Görges, Marcel van Berkel, Mathijs Fawzi, Mourad Afras, Nasir el Arbaoui, Nathan Silie, Nick de Zeeuw, Oussama El Hajouti, Petti Joao, Raymond Klootwijk, Rick Schenk, Rens de Wit, Sonny Schouten, Tom Koetsenruiter, Wesley de Hoog, Wouter Jansen

Beoordeling Selectie Groote Lindt krijgt vorm.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.