Pelikaan

Pelikaan deelt punten met Wieldrecht

Zwijndrecht: Wedstrijdverslag Wieldrecht – Pelikaan. Na de eerste 0-5 afstraffing in de thuiswedstrijd waar Pelikaan de bal mocht hebben maar Wieldrecht de goals, was het nu tijd voor revanche . Pelikaan waar Vince van Nes een basisplaats kreeg en waar Ruben de Raad (schorsing), Yorik v Deelen en Jesper Nossent (blessures ) ontbraken, begon voortvarend.

Wieldrecht werd goed afgejaagd en aanvallend was er veel diepgang . Nick de Vey met een aantal doelpogingen en ook Mitchel Kroos met een goed schot waren dichtbij. De Wieldrecht goalie toonde zich een goede. Na 25 min werd Deneney Veld hardhandig aangepakt en moest het veld verlaten . Invaller Jelle Dekker stond binnen 3 minuten oog in oog met de keeper maar schoof de bal niet binnen . In de 38e min weer een spits die eraf moest want Mohammed El Bannasri werd weggestoken en kwam in zeer goede positie . Alvorens af te kunnen drukken schoot het in de hamstring en ook hij eraf .

Verrassend was het dat Leroy Verweij zijn vervanger was want normaliter rechtsback echter om dat ook de aanvallers Ruben de Raad en Jesper Nossent vandaag ontbraken werd van de nood een deugd gemaakt . Een prima eerste helft maar helaas nog 0-0. Na de pauze nog steeds Pelikaan met de betere kansen . Jeffrey Nossent , in de opbouw zeer bepalend, kon vrij inkoppen maar recht in de handen van de keeper . In de 58e min dan toch de verdiende 0-1. Sjoerd Opschoor met een goede run door de as wist Leroy Verwey in de diepte te vinden . Aan snelheid geen gebrek en keurig afgerond .

Pelikaan ging door en in min 64 zelfs de 0-2. Een goede Peli aanval werd afgerond met het hoofd door Mitchel Kroos , een van de vandaag ijzersterke backs (de andere de al genoemde Vince van Nes)die binnenknikte na een prima voorzet van de onvermoeibare Nick de Vey die het sterk spelende middenveld vormde onder leiding van Rowdy Nossent die verdedigend organiseerde en Sjoerd Opschoor die steeds de diepte zocht . Helaas in de 74e min de 1-2 , overigens stijlvol binnen gekopt. In de resterende tijd waren er redelijk wat mogelijkheden voor de Peli s.

Vermoeidheid met name was de oorzaak van het niet goed uitspelen van de kansen . Uiteindelijk leek de zege na wekenlange schaarste op dat gebied in de maak. De 95e min gooide helaas roet in het eten . Een verre inworp werd 2x verlengd waarna de bal werd binnen gewerkt , in buitenspel verdachte positie . Het geluk is laatste tijd niet aan Peli zijde . De toch niet echt terechte gelijkmaker was een feit en de teleurstelling groot. 2-2

Opstelling : Jeroen de Vey ; Michel Kroos , Thomas den Boer , Jesse de Raad , Vince van Nes – Rowdy Nossent , Jeffrey Nossent, Sjoerd Opschoor (76 Damion Janssen, Deveney Veld (25e Jelle Dekker) en Mo e Bannasri (38e Leroy Verwey).

Beoordeling Pelikaan deelt punten met Wieldrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.