Bradley (links) en Wesley (rechts) naar het EYOF

O&O Zwijndrecht turners gekwalificeerd voor deelname

Bradley Noordzij en Wesley de Haas, beiden lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, hebben zich samen de Jaro van Wijngaarden (SV PAX – Hoofddorp) gekwalificeerd voor deelname aan het European Youth Olympic Festival 2017 dat eind juli plaatsvindt in het Hongaarse Györ. Het NOC*NSF heeft de voordracht van Koninklijk Nederlandse Gymnastiek Unie gehonoreerd.

Bradley (links) en Wesley (rechts) naar het EYOF
Bradley (links) en Wesley (rechts) naar het EYOF

Het European Youth Olympic Festival is een sportevenement voor jonge Europese sporters in de leeftijd tot en met 18 jaar, dat om de twee jaar wordt gehouden. Tijdens het EYOF maken de deelnemers kennis met alle tradities van de Olympische Spelen. NOC*NSF hecht in het kader van talentontwikkeling veel waarde aan het evenement.

De veertiende editie van EYOF wordt van 23 tot en met 29 juli 2017 gehouden in Györ, Zo’n 2400 sporters uit vijftig Europese landen zullen naar de Hongaarse stad afreizen, waar ze in tien verschillende takken van sport strijden om de medailles. Neder land is vertegenwoordigd bij atletiek, handbal, judo, kanovaren, turnen, volleybal en zwemmen. Het NOC*NSF Talent Team staat onder leiding van chef de mission Pieter van den Hoogenband.

Beoordeling O&O Zwijndrecht turners gekwalificeerd voor deelname.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.