Gymnastiekvereniging

O&O-turnsters in de prijzen

O&O Zwijndrecht, Bij de in het Rotterdamse Topcentrum gehouden districtswedstrijden toestelturnen voor turnsters heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O goed gepresteerd. Zowel individueel als in teamverband wisten de turnsters beslag te leggen op het eremetaal.

Individueel kwam Caithlin Karel het beste uit de strijd. Met 43,083 punten veroverde zij het goud in de E-categorie. Daarnaast wist zij met haar team, verder samengesteld met Elise Vogelaar, Caithlyn van Rijswijk Minke Schouten en Amy McMurray, met 122,683 punten het brons op te eisen.

Het jeugdteam, bestaande uit Vera Ammerlaan, Jeanha van der Meulen, Fenna Hoogvliet, Sylvia Quist en Sanna Paans, liet zich in de F-klasse het zilver omgangen. De eindscore bedroeg 117,516 punten. Individueel was er met 40,383 punten zilver voor Vera, gevolgd door Jeanha die met 39,383 punten het brons bemachtigde.

De senioren kwamen individueel in actie in de D-categorie. Vera Nederhof turnde zich tot een score van 41,983 punten, goed voor het zilver. Jara van Dijk kwam met 41,016 punten net tekort voor een podiumplaats en werd vierde. Anne Bezemer eindigde met 40,733 punten op de zesde plaats.

Beoordeling O&O-turnsters in de prijzen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.