O&O onderonsje in turncompetitie

O&O onderonsje in turncompetitie

De meisjes/damesselectie toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O heeft optimaal gepresteerd in de turncompetitie van Rayon Dordrecht en omstreken. Na de afsluitende competitiewedstrijd waren de eerste drie plaatsen bij de keuze oefenstof voor de O&O-formaties.

O&O onderonsje in turncompetitie
O&O onderonsje in turncompetitie

O&O-3 bestaande uit de turnsters Brenda Schippers, Elianne Stehouwer, Faye Bax, Milou Antheunisse, Milou van Schijndel, Naomi van der Vliet, Suzanne van Alebeek pakte de kampioenstitel. Het zilver was voor O&O-4. Deze ploeg was samengesteld met de turnsters Annemijn Gril, Anna Rosmulder, Denise Leijten, Jara van Dijk, Joan Kouwenhoven, Marit Kooiman, Serra Potters, Suzanne Kunsel.

O&O-1 met de turnstersDivinia Moreauw, Ellen den Uijl, Karin Hoekstra, Leanne Barendrecht, Merel Heezen, Suzanne Tol, Terry van Leeuwen, Lisa Schouten verraste vriend en vijand en completeerde het O&O-succes met het brons.
Ook bij de verplichte oefenstof was O&O niet onbetuigd. Ook hier wist de Zwijndrechtse turnclub een plek op het ereschavot te bezetten. O&O-3, geformeerd met Caithlyn van Rijswijk, Imara Kornelisse, Kiara Brouwer van Gonzenbach, Marit van Efferen, Merel Kerkhof, Raiza de Camps turnde zich naar het zilver.

Bij de individuele competitie van de pré-instappers was Sarah Koster de sterkste en pakte het goud. Emma de Man en Vera Ammerlaan eindigden beiden op de tweede plaats en kregen het zilver omgehangen.

Beoordeling O&O onderonsje in turncompetitie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.