Foto-credit: Jordy Vreugdenhil / sv Conventus

‘Off-day’ voor handbaldames sv Conventus

Zwijndrecht (7 mei 2017) – De handbaldames van sv Conventus hebben tijdens een ware ‘off-day’ punten laten liggen tegenover Savosa. Ondanks dat weinig bij het team lukte, bleven de speelsters er voor knokken, maar het was onvoldoende voor de overwinning.

Foto-credit: Jordy Vreugdenhil / sv Conventus
Foto-credit: Jordy Vreugdenhil / sv Conventus

Met het Barendrechtse Savosa als tegenstander trof Conventus één van de lager geklasseerde teams in de competitie. Om klassebehoud mogelijk te maken, had de tegenstander echter het hoog spelende jeugdteam van de vereniging opgesteld. Tot overmaat van ramp miste Conventus de toonaangevende speelster Suzan van der Giessen.

Desondanks kwam Conventus fel uit de startblokken en nam aanvankelijk met 1 – 0 en 2 – 1 het voortouw in de wedstrijd. De eerste helft zou worden gedomineerd door sterke verdedigingen aan beide kanten, met nauwelijks doelpunten als gevolg. Halverwege de helft kwam Savosa echter op een 2 – 4 voorsprong, waarna beide teams voor rust nog één maal wisten te scoren.

Foto-credit: Jordy Vreugdenhil / sv Conventus
Foto-credit: Jordy Vreugdenhil / sv Conventus

Met de start van de tweede helft was bij Conventus de eerste tien minuten de structuur kwijt, met veel fouten als gevolg, welke direct werden afgestraft met tegendoelpunten. Zo liep de achterstand van 3 – 5 op tot 3 – 10. Na tien minuten herstelde het team van coach Bianca Noordhuizen zich en ging de strijd weer gelijk op. Het team bleef knokken, maar de achterstand was al te groot. Aan het eind van de speeltijd stond er dan ook een 7 – 16 nederlaag op het scorebord.

SV Conventus Develsingel 7a 3333 LD Zwijndrecht www.svconventus.nl E-mail: info@svconventus.nl
SV Conventus Develsingel 7a 3333 LD Zwijndrecht www.svconventus.nl

 

 

Beoordeling ‘Off-day’ voor handbaldames sv Conventus.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.