Lianne Muilwijk 1

Lianne Muilwijk wint NK Den Hout

Afgelopen zondag 3 april, stond de tweede wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap op de kalender. De training verliep soepel gelijk voelde ik dat alles goed zat. De motor was fijn, de baan vond ik leuk en ik zette ook de eerste tijd in de training.

Lianne Muilwijk 2 1
Lianne Muilwijk

De start van de eerste manche was goed. Ik kwam als tweede door de bocht. Na enkele bochten kon ik kop overnemen. 5 ronden reed ik aan de leiding en kon ik een mooie voorsprong opbouwen. Echter na 6 ronden wedstrijd kwam de kopman van de veteranen mij voorbij, hierdoor lag ik tweede in de wedstrijd, maar reed ik aan de leiding bij de dames. Ik kon deze manche winnend afsluiten met 17 seconden voorsprong op de 2e dame.

Ook de start van de 2e manche verliep soepel, het lukte mij om buitenom kopstart te pakken. Opnieuw kon ik een voorsprong opbouwen en had ik een goed ritme te pakken. Ook nu na enkele ronden kwam de kopman van de veteranen mij voorbij. Af en toe bleef ik te lang achter een achterblijver hangen maar was ondanks dat, wel blij met mijn constante rondetijden. Gelukkig kon ik de voorsprong behouden en won ik opnieuw de manche bij de dames.

Beide manches gewonnen dus ging ook de dag overwinning naar mij. Ik wil graag al mijn sponsoren bedanken!

Meer over Lianne Muilwijk Kijk dan zeker eens op haar website Lianne Muilwijk

Beoordeling Lianne Muilwijk wint NK Den Hout.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.