Korfballers, sv Conventus

Korfballers sv Conventus kunnen geen Furore maken

Zwijndrecht (26 november 2017) – De korfballers van sv Conventus hebben afgelopen weekend tegenstander Furore niet weten te verslaan. Het team liep al vroeg in de wedstrijd achter de feiten aan en zou dit niet meer goed weten te maken.

Korfballers, sv Conventus
Korfballers, sv Conventus

De wedstrijd tegen Furore werd eerder in de week voorafgegaan door de tweede ronde in de Zuid-Holland Cup, waar tegen Maassluis werd gestreden. De tegenstander speelde echter twee klassen hoger dan de Zwijndrechtse selectie, waar het dan ook nog eens ongeslagen bovenaan stond. Dit zou tijdens de eerste helft wel blijken toen Maassluis een 17 – 1 voorsprong nam. In de tweede helft kon Conventus het de reserves van Maassluis wel veel moeilijker maken; beide partijen zouden nog zes keer scoren. Hiermee kwam Conventus’ avontuur in de Zuid-Holland Cup echter wel tot een einde.

Korfballers, sv Conventus
Korfballers, sv Conventus

De wedstrijd tegen Furore zou een belangrijke worden voor Conventus in de reguliere competitie. Bij winst zou de aansluiting met de top worden behouden, terwijl verlies het team terug deed zakken naar de middenmoot. Het team ging goed van start, maar kon deze lijn niet vasthouden en liep al snel achter de feiten aan. Na twintig minuten stond er een 3 – 6 achterstand op het scorebord, een verschil welke lange tijd gehandhaafd werd. Ook in de tweede helft zou Conventus de meerdere moeten erkennen in Furore. Waar het verdedigend de tegenstander nog lastig kon maken, werden aanvallend teveel duels verloren en kon Conventus de aansluiting niet vinden. De wedstrijd eindigde dan ook in een 14 – 9 nederlaag.

Scores sv Conventus
Nico Philippo 4x, Luuk van de Pol 1x, Priscilla Zijlmans 1x Selma van Putten 1x, Ellen Verschoor 1x, Thomas Streefkerk 1x

Beoordeling Korfballers sv Conventus kunnen geen Furore maken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.