O&O Zwijndrecht

JORDI HAGENAAR SCOORT GOED BIJ AUSTRIAN FUTURE CUP

O&O-turner Jordi Hagenaar heeft tijdens de in Linz (Oostenrijk) gehouden Austrian Future Cup goed gepresteerd. Bij dit druk bezochte internationaal toernooi voor juniorturners miste hij in de all-roundrangschikking net het erepodium. Met 72,350 punten werd hij knap vierde.

Op sprong kwam de veertienjarige Jordi met 12,750 punten als tweede uit de strijd en noteerde op vloer met 13,250 punten een derde plaats. In het teamklassement eindigde hij met zijn medeploegleden Martijn de Veer en Luuk Huernink in de middenmoot.

Het trio kwam tot een totaalscore van 206,850 punten. Individueel turnde Martijn 68,100 punten bijeen en Luuk 66,400 punten.
Boudewijn de Vries kwam in actie bij in Cottbus (Duitsland) gehouden World Cup. Boudewijn eindigde in de kwalificatiewedstrijd op rek met 13,133 punten op de negende plaats en miste op een haar na de rekfinale.

De Vries bond ook de strijd aan op het onderdeel voltige. Door een tussentijdse onderbreking kwam hij niet verder dan een score van 12,866 punten. Eveneens niet voldoende voor een finaleplaats.

Beoordeling JORDI HAGENAAR SCOORT GOED BIJ AUSTRIAN FUTURE CUP.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.