Jasper Huisman speler van het seizoen bij VVGZ

Jasper Huisman speler van het seizoen bij VVGZ

Zwijndrecht – Tijdens de slotdag reikt de Businessclub van VVGZ de prijzen uit, behorend bij het jaarlijkse spelersklassement van het 1e elftal. Dit zijn de klassementen voor de beste drie voetballers van het jaar, de topscorer van het jaar en de belofte van het jaar.

Jasper Huisman speler van het seizoen bij VVGZ
Jasper Huisman speler van het seizoen bij VVGZ

Een drietal kenners, echte VVGZ-ers, geeft het hele seizoen door punten aan die spelers die minimaal 45 minuten aan een competitie wedstrijd deelnemen. Aan het eind van het seizoen worden de punten van de beste 16 wedstrijden opgeteld en ontstaat er een klassement.

Voorafgaand aan de uitreiking werd afscheid genomen van assistent-trainer Frank Wielenga en 3 spelers die het volgend seizoen een treetje hoger gaan spelen: Jasper Huisman (Smitshoek), Wouter Swart en Djim Kammerman (beiden RVVH). Zij werden door vice- voorzitter Hans Schaap bedankt voor hun verdiensten voor ons 1e elftal. Verder werd afscheid genomen van verzorger Wilco Addink, die na een aantal jaren trouwe dienst stopt. Namens het 1e elftal boden Tycho Los en Mike Roodhorst de sympathieke clubman een aardigheidje aan.

De prijs voor de topscorer werd gewonnen door Jasper Huisman, die 9 doelpunten maakte voor het 1e elftal. De prijs voor de meest beloftevolle speler van VVGZ onder de 20 jaar is dit jaar toegekend aan Koen Kuipers, die na 5 wedstrijden een basisplaats verwierf in de hoofdmacht en daarna vrijwel alles speelde.

In de verkiezing van de beste voetballer van dit seizoen eindigde Mike Roodhorst op de 3e plek en Wouter Swart werd 2e.Winnaar werd JASPER HUISMAN die uit handen van bestuurslid Sponsorzaken Jaap Swank namens de Businessclub de Eelke Los Bokaal voor de beste speler van het seizoen 2016 -2017 mocht ontvangen.

Beoordeling Jasper Huisman speler van het seizoen bij VVGZ.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.