conventus kerttoernooi 02 low7414302156425784056

Jaarlijkse kerstkoppelschiet-toernooi sv Conventus: met de kerstmuts op in de sporthal

Zwijndrecht (29 december 2019) – In de kerstweek waren het niet Conventus’ zwart/gele kleuren die de Develsteinhal vulden, maar juist zo creatief mogelijke kerstoutfits! Tijdens het jaarlijkse kerstkoppelschiet-toernooi – dat voor de tweede maal door Cock Prins werd georganiseerd – gingen de spelers van Conventus’ A-jeugd en de derde en vierde seniorenteams onderling de strijd met elkaar aan om te bepalen wie het beste de korf wist te vinden!conventus kerttoernooi 01 low1294267563734677199

Om aan het toernooi deel te nemen moest elke speler zichzelf eerst ‘inkopen’ met twee oliebollen. Iedere speler werd zes maal voor een wedstrijd gekoppeld aan een andere teamgenoot.

Aan elke wedstrijd namen twee teams van twee personen deel, waarbij ze van afstand in de korf van de tegenstander moesten schieten. Aan het eind van de speeltijd bepaalde de einduitslag het aantal punten dat een persoon voor de toernooiuitslag scoorde. Bovendien kreeg iedere speler een bonuspunt voor het dragen van een kerstoutfit, wat resulteerde in sommige creatieve creaties!

conventus kerttoernooi 02 low7414302156425784056
met de kerstmuts op in de sporthal

Aan het eind van het toernooi kon de einduitslag op worden gemaakt, waarna de verdeling kon worden gemaakt hoeveel oliebollen ieder krijgt. Dit jaar bleek Rogier Maas het beste te hebben gepresteerd, gevolgd door Wouter Dijk. De nummers één en twee kregen naast een voorraadje oliebollen ook een t-shirt. Met hun overwinning lossen ze Senna Klein en Ilona Schreuders af als winnaars van het kerstkoppelschiet-toernooi van een jaar eerder.

Fotografie: Robin Schellevis / sv Conventus

Beoordeling Jaarlijkse kerstkoppelschiet-toernooi sv Conventus: met de kerstmuts op in de sporthal.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.