image1

HSV Zwijndrecht softbal aspiranten. Het seizoen komt eraan!

Vorige week zaterdag hebben de meiden al een proefrondje gedraaid tegen ons dames 2 team. Dit weekend speelden ze een oefenwedstrijd tegen Catch uit Den Haag. Ook deze hebben ze gewonnen. De meeste meiden spelen dit jaar in twee verschillende teams mee op het NK Little league. Ook hebben ze de volledige winter doorgetraind en zich op hun allerbest te laten zien. Onder andere door de krachttrainingen gesponsord door Capital Sports. Ze zijn er klaar voor!

Aankomend weekend is het openingsweekend van het seizoen. Er worden spellen gedaan, oefenpotjes gespeeld en alle jeugd heeft een minikamp op ons eigen terrein. Met als afsluiter op zondag 31 maart de uitzending van Clubliefde met Jochem van Gelder en onze softbal aspiranten.

We zijn heel blij dat steeds meer jeugd zijn weg weet te vinden naar honk- en/of softbal. Inmiddels hebben we in de jeugd een leuke groep beeballers, meiden en jongens pupillenteams en meiden en jongens aspiranten teams! Binnenkort start oud Olympisch honkballer Percy Isenia weer met een rondje langs een aantal Zwijndrechtse basisscholen om te laten zien hoe gaaf deze sport is. Komt hij ook bij jou? Veel plezier!!

Beoordeling HSV Zwijndrecht softbal aspiranten. Het seizoen komt eraan!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.