Handbal

Handbaljeugd E2 sv Conventus wint ongeslagen het kampioenschap

Zwijndrecht (11 juni 2017) – Het handbal-E2-team van sv Conventus heeft afgelopen weekend zichzelf tot kampioen gekroond. Het team van coaches Barbara van der Hoorn en Dunja Berkhout pakte zondag de overwinning, waarmee ze ongeslagen het kampioenschap op hun naam schreven.

Handbal
Handbaljeugd E2 wint ongeslagen het kampioenschap Foto-credit: Barbara van der Hoorn

Conventus E2 had tot zondag een erg sterk seizoen gedraaid, waarin ze alle wedstrijden hadden weten te winnen en daarbij 49 doelpunten voor en slechts dertien doelpunten tegen hadden gekregen.

De slotwedstrijd was echter tegen Unitas’63, dat de tweede plaats in het kampioenschap bezette. Met maar één wissel en de hoge temperaturen zou het dus geen makkelijke wedstrijd worden. Aanvallend liet het team gelijk mooie dingen zien, maar verdedigend hadden de spelers wel wat last van de zenuwen. Dit kon echter op worden gevangen door een sterk keepende Julia en Mats. Toch kwam het team voor rust op een 3 – 5 voorsprong. Deze twee punten voordeel verdwenen in de tweede helft echter als sneeuw voor de zon, waarna Unitas zelfs een voorsprong nam. Mede dankzij een sterk op schot zijnde Sanne herpakte het team zichzelf, waarna er toch een 9 – 11 zege uit kon worden gesleept.

Het kampioenschap werd vervolgens in de eigen kantine gevierd met een patatje en kampioensbekertje voor elke speler.

Beoordeling Handbaljeugd E2 sv Conventus wint ongeslagen het kampioenschap.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.