2019 10 19 VVOR GL

Groote Lindt verliest onnodig van VVOR

Wedstrijdverslag VVOR – Groote Lindt: zaterdag 19 oktober 2019. Na de 6-0 overwinning van vorige week was er volop vertrouwen bij Groote Lindt voor de uitwedstrijd tegen VVOR.

Direct in de eerste minuut van de wedstrijd keek Groote Lindt tegen een 1-0 achterstand aan. Een perfect uitgevoerde sliding, binnen het strafschopgebied, van een Lindtse verdediger werd door de scheidsrechter beoordeeld met een strafschop. Dit tot verbazing van alle aanwezige op het Rotterdamse sportpark. VVOR kende echter geen genade en schoot de penalty binnen: 1-0. Daarna liep Groote Lindt achter de feiten aan.

Ondanks veelvuldig balbezit werd de scheidsrechterlijke dwaling door Groote Lindt niet rechtgezet. Vlak voor rust wist de Rotterdamse keeper met kunst en vliegwerk de bal van de doellijn te halen.

Na rust een aanvallend Groote Lindt met de wil om te winnen. Echter de bal wil, ondanks alle inzet, niet in het Rotterdamse doel. Groote Lindt had het vizier vol op de aanval waardoor de Zwijndrechtse verdediging niet alert genoeg was. 2019 10 19 VVOR GL

Na een snelle aanval wist VVOR vanaf de achterlijn een voorzet te geven en kon de VVOR-aanvaller vrij inkoppen: 2-0. Groote Lindt gaat met drie wissels “alles of niets” spelen.

Het werd uiteindelijk niets aangezien geen enkele Lindtse aanval tot een doelpunt kon worden bekroond. In de blessuretijd maakt VVOR nog de 3-0 uit een snelle counter.

Met dit resultaat haakt Groote Lindt voorlopig af voor de bovenste plaatsen in de competitie. Conclusie van deze wedstrijd is dan ook: de bal voor Groote Lindt, de punten voor VVOR. Zaterdag gaat Groote Lindt op bezoek bij de rode lantaarndrager FC IJsselmonde.

Beoordeling Groote Lindt verliest onnodig van VVOR.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.