2019 11 23 osv gl3824931559123664679.

Groote Lindt verliest kansloos van OSV

Wedstrijdverslag OSV Oud-Beijerland – Groote Lindt, zaterdag 23 november 2019. Een gehavend Groote Lindt heeft zaterdag een kansloze 5-0 nederlaag geleden in de uitwedstrijd bij OSV uit Oud-Beijerland. De Lindt dat de afgelopen maand helaas al twee spitsen zag stoppen, kom als gevolg van blessures ook geen beroep doen op diverse basisspelers. Tel daarbij op dat een aantal spelers die wel speelden last hadden van lichtere blessures en je weet dat het een lastige middag kan worden tegen één van de koplopers.

In de eerste 20 minuten ging het spel echter vrijwel gelijk op. De Lindt kreeg zeker diverse mogelijkheden maar tot een treffer kwam het niet. OSV opende in de 20e minuut de score na een – door een wel zeer overdreven pratende scheidsrechter – toch wel gemakkelijk gegeven penalty.

2019 11 23 osv gl3824931559123664679.
OSV Oud-Beijerland – Groote Lindt

En met deze 1-0 achterstand was het verzet van de ploeg uit Zwijndrecht eigenlijk wel gebroken. Nog voor de rust stond de 2-0 op het scorebord en ook na de thee kon de Lindt het niet bolwerken tegen een makkelijk voetballend (en nog 3 keer scorend) OSV.

Groote Lindt kan de goede reeks overwinningen van de laatste weken dus niet voort zetten en moet voorlopig pas op de plaats maken en blijft op een plek in de middenmoot staan. De komende weken zal het elftal uit een ander vaatje moeten gaan tappen en zullen sommige spelers zich echt moeten gaan realiseren dat er een andere beleving en “wil om te winnen” nodig is om op dit niveau de punten (als team!) binnen te halen .

Aanstaande zaterdag zullen die punten hard nodig zijn in de thuiswedstrijd tegen Leonidas.

Beoordeling Groote Lindt verliest kansloos van OSV.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.