Voetbal

Groote Lindt moeizaam langs VVAC

Na de winst op IFC werd op sportpark Bakestein het gepromoveerde VVAC ontvangen. De mannen van Serge van den Hurk startte wederom onzeker en ongeinspireerd. Het was VVAC dat probeerde van het doel af te spelen en verraste hiermee Groote Lindt.

Voetbal

Voetbal

Voetbal

Vanuit een uitstekende aanval wist VVAC ,in een al dan niet buitenspelsituatie, de openingstreffer te produceren 0-1. Slechts het direct, met de lange bal, zoeken van de Zwijndrechtse spitsen bleef over van de strijdwijze van Groote Lindt.

Teveel spelers van Zwijndrechtse kant speelde onder de maat met als gevolg dat VVAC in de drie punten beleef geloven. Na rust bleef Groote Lindt op dezelfde wijze verder gaan en wist de spitsen niet optimaal te bereiken.

Uiteindelijk was het middenvelder Nicky de Zeeuw die de gelijkmaker wist te maken na goed doorgaan: 1-1. Hierna ontstond een echte wedstrijd waarbij beide teams vol voor de winst gingen. De duels werden harder maar fair met respect voor de tegenstander. In de laatste minuten van de wedstrijd was Groote Lindt de gelukkigste.

In een onoverzichtelijke situatie voor het doel viel de bal voor de voeten van Marcel van Berkel die van dichtbij de winnende treffer maakte: 2-1. Groote Lindt wist nog enkele aanvallen van VVAC te keren voordat de scheidsrechter een einde maakte aan de wedstrijd.

Met deze overwinning blijft Groote Lindt op een gedeelde eerste plaats in de competitie. Volgende week volgt een bezoek aan sportpark De Schans in Kinderdijk bij titelkandidaat De Zwerver (aanvang 15.00 uur)
Fotograaf Wilma van StrienBeoordeling Groote Lindt moeizaam langs VVAC.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.