Groote Lindt

Groote Lindt: al weer een maand geleden

Het is vandaag al weer een maand geleden (hoewel het aanvoelt als een heleboel maanden…) dat Groote Lindt 1 zijn laatste wedstrijd thuis tegen FC IJsselmonde speelde. Hoe hadden we kunnen vermoeden dat dat de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen zou zijn? Volkomen terecht is de competitie gestopt. Voetbal is uiteraard slechts bijzaak en de strijd richt zich nu op het verslaan van het Coronavirus.

We weten het uiteraard niet, maar hopelijk zitten we inmiddels diep in de tweede helft en staan we met 2-1 voor, maar we willen geen verlenging en dus blijven we ook de komende periode allemaal THUIS!

Groote Lindt
Groote Lindt: al weer een maand geleden

En hoewel voetbal momenteel niet belangrijk is mogen we het natuurlijk wel een beetje missen. De afgelopen weken dus geen wedstrijdverslagen. De Lindt zat een maand geleden in een goede flow en was klaar voor de 3e periode om wellicht toch nog die nacompetitie te bereiken. We zullen nooit weten of dat gelukt was. Volgend seizoen krijgen we drie nieuwe kansen in dezelfde competitie maar met teams die ongetwijfeld niet hetzelfde meer zijn. Andere spelers, andere staf, etc.

Volgend seizoen krijgen we drie nieuwe kansen in dezelfde competitie maar met teams die ongetwijfeld niet hetzelfde meer zijn. Andere spelers, andere staf, etc.

Als “afsluiting” van dit seizoen nog één keer alle winnaars van de ‘man of the match’ verkiezing ( met dank aan sponsor STONES JEANS !) van dit seizoen aangevuld met wat andere winnaars.

We klappen nu echter voor ALLE mensen in de frontlinie die ons door deze crisis helpen en er mede voor zorgen dat we na de zomer hopelijk weer in competitieverband kunnen voetballen!

Beoordeling Groote Lindt: al weer een maand geleden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.