Fithockey

Fithockey bij HC Derby , Zwijndrecht. Gezond en gezellig

Fithockey bij HC Derby , Zwijndrecht bestaat nu ca.12 jr en staat voor veilig 1 x per week een uurtje bewegen in teamverband, over een prachtig waterveld op het sportcomplex Bakestein, Middenlijn 3. Lekker buiten en vast op donderdagochtend v.a. 09.30. Als het weer meewerkt kan dit in principe 52x per jaar. Voor mannen en vrouwen van 55 plus een leuk en sociaal beweegspel . Na een “ warming up” of wat speltraining , spelen we met knotsen en een zachte bal in 2 teams 2 x 25min met een kleine pauze .

Fithockey
Fithockey bij HC Derby , Zwijndrecht.

Eigen sportkleding en sportschoenen, met een goede grip zijn voldoende. Wellicht heeft u nog steeds geen keuze gemaak voor een activiteit na uw fitheidstest op de laatste vitaliteitsmarkt in Swinhove .

Dan is nu het moment daar, de drempel te nemen , en een keer bij ons te komen kijken, het een paar keer op proef te proberen en kennis te maken met onze enthousiaste beoefenaars om zelf enthousiast te worden. Het fithockey past helemaal in het recent door sport-organisaties met de gemeente afgesloten sportaccord om meer mensen in beweging te krijgen.

De contributie van 115 euro hoeft geen probleem te zijn als men zich realiseert dat dit slechts ca.2,25 euro p.week is. Aanmelden of meer weten ? Bel dan even naar : Eric Schuuring 078-6127160 of Piet Visser 078-6192794 We kijken naar u uit !

Beoordeling Fithockey bij HC Derby , Zwijndrecht. Gezond en gezellig.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.