Fithockey bij HC Derby , Zwijndrecht. Gezond en gezellig

5
(1)

Fithockey bij HC Derby , Zwijndrecht bestaat nu ca.12 jr en staat voor veilig 1 x per week een uurtje bewegen in teamverband, over een prachtig waterveld op het sportcomplex Bakestein, Middenlijn 3. Lekker buiten en vast op donderdagochtend v.a. 09.30. Als het weer meewerkt kan dit in principe 52x per jaar. Voor mannen en vrouwen van 55 plus een leuk en sociaal beweegspel . Na een “ warming up” of wat speltraining , spelen we met knotsen en een zachte bal in 2 teams 2 x 25min met een kleine pauze .

Fithockey bij HC Derby , Zwijndrecht.

Eigen sportkleding en sportschoenen, met een goede grip zijn voldoende. Wellicht heeft u nog steeds geen keuze gemaak voor een activiteit na uw fitheidstest op de laatste vitaliteitsmarkt in Swinhove .

Dan is nu het moment daar, de drempel te nemen , en een keer bij ons te komen kijken, het een paar keer op proef te proberen en kennis te maken met onze enthousiaste beoefenaars om zelf enthousiast te worden. Het fithockey past helemaal in het recent door sport-organisaties met de gemeente afgesloten sportaccord om meer mensen in beweging te krijgen.

De contributie van 115 euro hoeft geen probleem te zijn als men zich realiseert dat dit slechts ca.2,25 euro p.week is. Aanmelden of meer weten ? Bel dan even naar : Eric Schuuring 078-6127160 of Piet Visser 078-6192794 We kijken naar u uit !

Hoeveel sterren geef jij voor dit bericht?

Klik op de sterren om dit bericht te beoordelen.

Gemiddelde aantal sterren voor dit bericht 5 / 5. sterren tellen: 1

Tot nu toe geen sterren voor dit bericht! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Bedankt voor je beoordeling.

Volg ons ook op social media!

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Geef een reactie!