Eremetaal voor O&O Zwijndrecht Turnsters in Amsterdam

Bij de in Amsterdam gehouden districtstoestelfinales hebben de O&O-turnsters goed gepresteerd. De beste prestatie kwam op naam van Quinty Jöner. Zij kwam met 11,425 punten als beste uit de strijd op het onderdeel sprong van de jeugd-2-E-categorie.
In de zelfde klasse lag Anouk Tieman met 11,700 punten beslag op het zilver van vloer. Zilver was er ook voor Esmee Snijder. Zij bond de strijd aan op het onderdeel brug van categorie jeugd-1-N4. Haar score bedroeg 13.100 punten.

Het brons van vloer in de junior-D-klasse was met 11,200 punten voor Serra Potters. Tot een gelijk resultaat kwam Dunya Bezemer op het onderdeel balk van de pupil-1-N3. Zij turnde 11,933 punten bijeen.

De beste prestatie kwam op naam van Quinty Jöner.

In het all-round strijd viel Gwen Bakker in de prijzen. Als gevolg van het groot aantal deelnemers in de klasse jeugd-2-E waren hier vier prijzen beschikbaar gesteld. Gwen kreeg met 44,950 punten de medaille voor de vierde plaats omgehangen.
De turnsters van de 1ste divisie bonden de strijd aan in Harlingen.

Daar vond de 2de NK-kwalificatiewedstrijd plaats. In de seniorcategorie eiste Vicky Vercauteren met 48,434 punten het goud voor zich op. Verder kwamen in deze categorie tot actie Eva van Gemert, Meike van Veen en Sharon Ringlever. Ilse Standardt kwam uit in de categorie jeugd-N2

Beoordeling Eremetaal voor O&O Zwijndrecht Turnsters in Amsterdam.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.