ZZ & PC De Devel

Devel niet door naar de bekerfinale.

Na de overwinning tegen huidig nummer één uit de competitie de Reigers in de kwart bekerfinale wist de Devel dat ze de mogelijkheid hadden de halve bekerfinale tegen ZZVS, nummer drie in de competitie, ook te winnen. Dit is ook doelstelling nummer één geweest voor de Devel vanaf het begin van het seizoen dus de spelers gingen gedreven het water in.

In de eerste periode gingen de ploegen gelijk tegen elkaar op. Zo wist Erik en gast speler Joost beide een doelpunt te scoren. Ook ZVVS was gedreven deze pot te winnen en liet dit vanaf periode één merken. Zij wisten een doelpunt te scoren. Stand 1-2.

De tweede periode ging het opnieuw gelijk op. Vanuit ZVVS werden vooral de man-meer situaties goed benut. De Devel wist een paar mooie zwemacties en combinaties zien waardoor de eindstand in deze periode 4-4 word.

De derde periode liep het niet goed bij de Devel. De kansen die ze kregen werden niet benut. ZVVS deed dit echter wel goed waardoor de Devel op achterstand komt. 7-5 De laatste periode bleek alles of niets te zijn voor de Devel. Echter speelde ZVVS op safe en waren de schoten op het doel van De Devel niet voldoende om de eindstand te beïnvloeden. Eindstand 8-6.

Nu de Devel is uitgeschakeld is de doelstelling om de bekerfinale te winnen ook niet behaald. Echter had de ploeg ook een doelstelling om in de top 5 van de competitie te eindigen. Doordat er de afgelopen tijd goede wedstrijden gespeeld zijn staat het team nu op de vierde plek en ziet het er naar uit dat deze doelstelling nog wel behaald kan worden.

Doelpunten:
Erik van der Pauw 2
Jeffrey van Geloof 2
Joost Cornelisse 1
Bart Klaassen 1

Beoordeling Devel niet door naar de bekerfinale..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.