ZZ & PC De Devel

Dames ZZ&PC De Devel overklassen kampioen Z&PC De Gouwe

Zaterdag 14 April kregen de Dames van De Devel de nummer 1, Z&PC De Gouwe, op bezoek. Ondanks het verschil in punten waren de Dames erop gebrand te winnen.

Keepster Selina kon door ziekte niet spelen en de keepster van de CM1, Amber, viel voor haar in. Daarnaast was er uit de CM1 ook versterking van Romy, Evita, Lieke en Jessica.

De Dames gingen goed van start, na een uitsluiting bij Z&PC De Gouwe maakte Brenda de 1-0. Daarna wisten ook Ingrid, Kelly, Roxanne en nog een keer Ingrid het doel te vinden en werd de eerste periode met 5-0 gewonnen.
Het inmiddels al kampioen zijnde Z&PC De Gouwe leek hier toch wel van geschrokken te zijn en gaf in de 2e periode meer tegengas. Ze brachten de stand zelfs nog terug naar 5-4 en de spanning was weer terug in de wedstrijd. Aan het einde van de 2e periode wist Roxanne de stand weer op 6-4 te brengen.

In de 3e periode werd het spel fysieker en kregen zowel Brenda als Ingrid een uitsluiting waar Z&PC De Gouwe goed gebruik van wist te maken. Maar Brenda en Ingrid scoorden ook beiden deze periode en de periode eindigde met een 8-6 stand.
In de vierde periode blonk invalkeepster Amber uit door meerdere manminder situaties tot een goed einde te brengen met een paar mooie reddingen. Ook deze periode scoorden Brenda en Ingrid en werd er met 10-6 van kampioen Z&PC De Gouwe gewonnen!

Beoordeling Dames ZZ&PC De Devel overklassen kampioen Z&PC De Gouwe.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.