ZZ & PC De Devel

Dames ZZ & PC De Devel komen net tekort tegen Westland

Zaterdag 18 November speelden de dames van ZZ&PC De Devel in De Lier tegen Westland. Al vroeg in de eerste periode kreeg Westland een uitsluiting. De manmeer werd door de dames goed uitgespeeld en Michelle maakte het eerste doelpunt. Daarna kreeg ook Lindsey een uitsluiting en maakte Westland de 1-1. Gabrielle wist vanaf afstand het doel te vinden en maakte de 1-2, maar voor het eind van de eerste periode scoorden de dames van Westland en werd de periode met gelijke stand afgesloten.

De tweede periode verliep moeizaam voor de dames van De Devel. Te weinig beweging in de aanval en meerder uitsluitingen brachten de stand uiteindelijk op 5-2 in het voordeel van Westland.

Aan het begin van de derde periode wist Westland de stand zelfs op 6-2 te brengen en werd het wel duidelijk dat de dames van De Devel beter moesten gaan spelen om nog punten mee naar huis te kunnen nemen. Ingrid en Michelle scoorden beide en zo eindigde de derde periode met een 6-4 stand.

Al vroeg in de vierde periode scoorde Westland, en bracht de stand weer naar 3 doelpunten verschil. Daarna maakte Kelly al snel de 7-5. Ook Westland scoorde daarna nog een keer. Halverwege de vierde periode kreeg Westland nog een uitsluiting, de daarop volgende manmeer werd in eerste instantie niet afgemaakt door de dames van de Devel, maar door goed jagen op de keeper van Gabrielle kwam de bal uiteindelijk toch in het doel terecht. Later wist ook Ingrid een keer te scoren en was de stand terug gebracht naar één doelpunt verschil, 8-7. Helaas werd Lindsey er ruim een minuut voor tijd uitgestuurd en wist Westland hierdoor snel te scoren. Maar ook Westland kreeg nog een uitsluiting en Ingrid scoorde de 9-8. In de laatste seconden van de wedstrijd was er nog één kans om de gelijkmaker te maken, maar helaas werd de aanval afgefloten door de scheidsrechter en moesten de dames zonder punten terug naar Zwijndrecht.

Beoordeling Dames ZZ & PC De Devel komen net tekort tegen Westland.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.