ZZ & PC De Devel

Dames ZZ & PC De Devel herstellen met gelijk spel

Zaterdagavond 11 november 2017 hadden de dames van De Devel hun wedstrijd tegen BZC. Er waren helaas veel spelers die geblesseerd waren. Waaronder de keepster Selina, waardoor Roxanne moest keepen. Wel deden Lieke, Jessica en Evita van de meisjes mee. Uiteraard gingen de dames van De Devel er weer vol goede moed tegenaan.

Het eerste doelpunt viel al snel bij BZC. Kort erna maakte Lindsey de 1-1. Vervolgens vielen er bij beide partijen een uitsluiting. Geen van de partijen maakte hier gebruik van en de stand bleef op 1-1.

De tweede periode begon weer met een doelpunt voor BZC. De stand werd 1-2. Kort hierna bracht Lindsey de stand naar 2-2. BZC kwam weer terug met een doelpunt. De stand werd 2-3. Lindsey sloot de tweede periode af met doelpunt. 3-3 was het nu.

Het was een spannende wedstrijd en de dames van De Devel hadden veel zin in de derde periode. Er viel gelijk een uitsluiting voor BZC. Hier maakte de dames van De Devel gebruik van en Michelle maakte de 4-3. Kort hierna kwam BZC weer terug met een doelpunt. De stand was weer gelijk. Precies een minuut later maakte Lindsey de 5-4. De derde periode werd afgesloten door een doelpunt van BZC. De stand was weer gelijk, 5-5.

De spanning liep hoog op bij beide partijen. De vierde periode begon met een uitsluiting voor BZC. De Devel maakte hier helaas geen gebruik van. Er viel zelfs een doelpunt tegen. BZC kwam terug en de stand stond op 5-6. Hierna volgde er weer bij beide partijen een uitsluiting. Op de laatste minuut van de wedstrijd maakte Lindsey, tevens onze topscoorder, het laatste doelpunt. De wedstrijd eindigde met een stand van 6-6. De dames van De Devel kunnen terugkijken op een spannende en goed gespeelde wedstrijd.

Beoordeling Dames ZZ & PC De Devel herstellen met gelijk spel.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.