Champions League 2020-2021

Champions League 2020-2021

Afgelopen zaterdag 6 maart beleefde vv Groote Lindt een heuse primeur: voor het eerst werd de Champions League gehouden voor jongens en meiden van zeven jaar en jonger die op een speelse manier kennis willen maken met voetbal.

Groote Lindt wil jonge kinderen in een veilige en speelse omgeving stap voor stap leren voetballen, met name baas te worden over de bal. In de beginfase van de voetbalopleiding van Groote Lindt, krijgen de kinderen naast de trainingen doordeweeks, op zaterdagen interne wedstrijden met een Champions League karakter. Zo groeien de jongens en meiden in het voetbalspel.

De wedstrijden worden iedere zaterdagochtend gespeeld vanaf 09.30 uur op het hoofdveld van Groote Lindt (Sportpark Bakestein, Groot Karreveld 1, te Zwijndrecht).

Nadat 25 kinderen onder begeleiding van de Champions League hymne het veld opkwamen, werden de kinderen eerst als echte profvoetballers gefotografeerd en daarna begonnen ze met de wedstrijden. Er werd fanatiek gevoetbald met een aantal verrassende uitslagen.

Uiteindelijk werd Liverpool de verdiende kampioen door in de finale Barcelona te verslaan met 5-4, beiden teams hadden hiervoor al hun wedstrijden gewonnen. Het was een super zaterdag; met prachtig weer, het enthousiasme bij de kinderen spatte ervan af en bovenal was er heel veel plezier!

Na afloop kreeg ieder kind nog een presentje en ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

Kom jij ook lekker voetballen bij vv Groote Lindt in onze eigen Champions League, meldt je dan aan bij Bob Lansbergen via championsleague@grootelindt.nl

Beoordeling Champions League 2020-2021.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.