Albatros

Albatros organiseert Klinktoernooi

CKV Albatros, De korfbalvereniging Albatros start de zaalvoorbereiding op zaterdag 12 november met het jaarlijkse Klinktoernooi. De zevende editie wordt in de Develsteinhal verspeeld met als gastverenigingen KOAG (Krimpen aan den IJssel), MIA (Amersfoort) en Wit-Blauw/Green Organics (Kampen).

Rondom het oefentoernooi worden er wedstrijden van de reserveteams ingepland en ook Albatros A1 en A2 spelen een oefenpartij. Dankzij hoofdsponsor Ingenieursbureau Klink worden de spelers en arbitrage in de watten gelegd en ook is er prijzengeld te winnen.

Albatros
Albatros won vorig jaar het eigen Klinktoernooi

De finale van het toernooi wordt om 20.30 uur gespeeld en gastheer Albatros verdedigt haar titel die vorig jaar in de bijzondere Corona-editie veroverd werd. De toernooicommissie rekent op veel publiek en hoopt op spectaculaire wedstrijden.

Afgelopen zaterdag had D1 de zaalprimeur met een oefenwedstrijd tegen Koog Zaandijk. D1 bleek de zaalvorm al lekker te pakken te hebben, want er werd met 14-12 gewonnen. Daarna werd het team nog door voorzitter Max gehuldigd voor haar kampioenschap op het veld.

Albatros gaat met 36 teams aan de zaalcompetitie deelnemen die op zaterdag 26 november van start gaat. Op 12 en 19 november zijn er voor alle teams oefenwedstrijden.

Beoordeling Albatros organiseert Klinktoernooi.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.