20 09 26 Youp OCJ © Bob Bronshoff

Start kaartverkoop theaterseizoen Cascade 2020-2021

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Eindelijk is het zo ver: de start van de kaartverkoop voor de eerste helft van het nieuwe theaterseizoen in Cascade staat voor de deur! Vanaf woensdag 19 augustus 12.00 uur kan je het programma op de website bekijken en meteen online kaartjes reserveren.  

Het wordt een bijzonder seizoen dat speciaal is samengesteld voor deze unieke tijd. Door de omstandigheden heeft Cascade het programma moeten aanpassen, maar toch wist het theater vele bekende namen in huis te halen. Zoals je van Cascade gewend bent, wordt het dus alsnog een gevarieerd theaterseizoen. Met cabaret, theaterconcerten, films, familie- en kindervoorstellingen en nog veel meer.

20 09 26 Youp OCJ © Bob Bronshoff
Nederland, Amsterdam.2020
Youp van ’t Hek, Carré, ‘Met de kennis van nu’
Foto: Bob Bronshoff

Tijdens de eerste helft van dit seizoen kan je gaan genieten van onder andere Youp van ’t Hek, Peter Heerschop en Viggo Waas, Freek de Jonge, Nesim, Iris Hond, Tim Fransen en natuurlijk Sjaak Bral. Voor de kids zijn er naast de Sinterklaas- en Kerstshows ook verschillende films en de avontuurlijke voorstelling ‘Superhelden van het dierenrijk’ te zien met Sterrin Smalbrugge (de vrouwelijke Freek Vonk), zij neemt echte dieren mee naar het theater!

Capaciteit
Aangezien de anderhalvemetermaatregel nog steeds van toepassing is, geldt ook tijdens het nieuwe seizoen een maximum zaalcapaciteit in de theaterzaal. Het aantal stoelen is dus helaas beperkt. Om toch zoveel mogelijk theaterbezoekers te laten genieten, wordt een aantal voorstellingen twee keer op een avond gespeeld. In dat geval kan je kiezen voor de vroege of late avondvoorstelling.
Theaterbezoekers met kaarten voor geannuleerde of doorgeschoven voorstellingen van het vorige seizoen, hebben hierover bericht ontvangen. Zij kunnen hun digitale tegoed gebruiken als betaalmiddel bij het bestellen van kaartjes. Vooralsnog alleen voor de eerste helft van het theaterseizoen 2020-2021, de invulling vanaf januari 2021 wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Het verloopt in het theater misschien net even anders dan je gewend bent, maar er valt genoeg te genieten in Cascade! Kijk voor meer informatie op www.stichting-cascade.nl of bel 078-6819230.

Wacht niet te lang met reserveren, in verband met de capaciteit is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Beoordeling Start kaartverkoop theaterseizoen Cascade 2020-2021.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.